Ahli Kelab Kad !!

Aug 15, 2011

Home » » Omak..den balik!!

Omak..den balik!!

 motif gambar nih??....

yeahh...
ni la penapis pancaran matahari terus membakar peha teman disebalik kain baju kurung....
rasa cam separuh masak peha teman...
kata cik asbenn...
"bijak sangatlah tuh"..
hakhakhak....
amboi yang,...sindir lebih nampak!!


memandangkan time pagi tuh dah bersakan dating kat kedai gunting rambut,..
dalam pukul 1 lebih jugak baru gerak balik n9...
bijak kan...
balik kampung time tengah hari...


 gambar latest Cik Mat...

budak kecik nih,..
asal "odometer" mata dia rasa...
perjalanan naik kereta jauh dari estimate "odometer" dia..
wajiblah dia melelapkan mata dia sehinggalah dalam beberapa km nak sampai tempat yang di tuju baru dia bangun...
memanglag perjalanan rasa tenang tapi...
tunggu ajelah malam kang....
rasa macam tenaga dia lebih kuat dari tenaga gaban!!


 pilot berbaju kuning...
pilot nih..selalunya...
akan bertugas di awal perjalanan....
selebihnya,...co-pilot take over...
stendetlah...
ada co-pilot jenis suka drive long distance..


tambah pulak...
kalo perjalanan tuh...


naik TAH...
lagikla co-pilot suko!!


naik TAH yang paling best time nak amik korner...
pulas sikit ajer stereng...
memang terbaekk la...
tu sebab TAH ni sentiasa menjadi ke-chentaan teman...
7 tahun wooo....
alhamdulillah...
TAH blom lagik meragam tak tentu hala...


 co-pilot yang ensem pada hari tuh...
kata cik asben,..
co-pilot buang tebiat pakai baju kurung time tengah hari...
alah,..dengki!!


rumah omak mertuo den...


sampai di kampung petang tu..
lebih kurang pukul 4.30 petang...
tu pon co-pilot take over stereng kat hentian Behrang...
kalo tak,..mesti awal lagik dah sampai gitu...
hakhakhak...



1 comment

Aug 15, 2011, 12:05:00 PM

besh gile jalan balik kg...

Post a Comment