Ahli Kelab Kad !!

Aug 20, 2011

Home » , , » Selesai!!!

Selesai!!!

bersiaran dari Taiping...
sampai pukul 6.45tadik..
kelam kabut masak nasi...
baru aje teman nak bukak peti ais cari bahan nak masak...
jenjiran keliling rumah datang hulur lauk...
syukran!..murah rezeki..


hati lega..lapang kepala...
projek kerepek bayam untuk sesi raya tahun ni dah settle....
tak payah pening-pening nak pikir...
minggu akhir puasa boleh rileks..
boleh tido malam dengan aman...
yeayy!!


last batch...

stok yang masih ada pada tangan teman..
cuma untuk kastemer yang hands collect...
selebihnya dah hantar...


balik kampung semalam..
jumpa opah...
lalu kami ber"sistem barter"....
jangan memain...
opah dgn cucu pon boleh buat cenggini..


mana nak dapat orang jual kuih tulisan jawi cenggini..


hebat kan...
tulisan jawi tuh...
sebab dah lama tak baca paper jawi..
merangkak jugak memula nak baca...
hahahahahahah..


tempeyek opah!!


untuk teman punye ada 2 versi...
versi ikan bilis & versi ikan bilis & kacang...
teman tak tahan makan kacang...


tapi,..mahaple....
opah dah tutup order..
kata opah...
tempahan tempeyek dari anak-anak dia pon blom siap lagik!!



1 comment

Aug 20, 2011, 10:07:00 PM

wah!! dah lama tak pekena tempeyek~.. T^T

Post a Comment