Ahli Kelab Kad !!

Aug 14, 2011

Home » , » Peminat Romeo..

Peminat Romeo..

dalam hati teman..
terhengen sangat nak bawak 2 hero teman tu..
pegi gunting rambut kat kedai salon...
yang amoi-amoi jadi pereka rambutnya...
salon yang ada ekon...
tapi...
pilihan diaorg tetap jugak kedai Romeo!!


mana kedai romeo nih??
tanya aje bebudak Teluk Anson...
tau le diaorg kat mana kedai nih...
betul-betul kat depan kedai buku Sin Tai Lok...


pernah jugak tanya cik asbenn..
apa la yang best sangat kat kedai romeo nih???...
katanya..
ada ekon!! cheh!...
senang citer,..
diaorg ajelah yang tau apa yang best sangat kat kedai Romeo nih...


antara salah seorang mangsa "korban" rambut arini...


kali nih...
secara sulungnya...
Cik Mat adalah sangat2 menjaga kelakuan ketika sesi "korban" rambut...
memang terpegun abes la...
selalunya tuh...
siap ada adegan drama Tamil dulu...
seksa!!


 teman yang jugak turut terlibat dalam cerita nih....


ayah kasik senyuman comei....


 hero no. 1 yang jugak turut serta dalam "korban" rambut...
dah rupa cam budak sekolah laki den!!



"Ane,..kasik 2inci aje rambut ini budak,hokey?"...


gambar selepas sesi "korban"??
tak sompek nak amik...
budak kecik tu dah bising nak makan nasi goreng..
adessss....



5 comments

Aug 14, 2011, 6:40:00 PM

kalau budak laki gunting kt kedai ami, mesti kuar anti muka cam apek cina.. xsuka gunting rambut ngan amoi.. hehehe

Aug 14, 2011, 6:48:00 PM

ini ke kedai ane romeo??? hehe..

woo..rambut raya!!!

Aug 15, 2011, 8:17:00 AM

fahim tak penah lagi potong rambut kedai mamak... die takut ...hahaha

terer arr cik mat

Aug 15, 2011, 9:26:00 AM

hahaha.. ada bau2-an tak kedai tu.. pening woo kalo ada bau tine2 perut kosong..

sama lah, misi korbankan rambut lah kita..

Aug 15, 2011, 11:55:00 AM

huhuhu.. aku rasa last skali anak aku potong rambot kat kedai masa umo die 2 taun kot.. lepas dari tu die dah wat sumpah berdarah tanak ge kedai gunting dah.. nampak kedai gunting rambut je dah mengelups sambil menjerit2.. hahahha

Post a Comment