Ahli Kelab Kad !!

Aug 5, 2011

Home » , » Korang suka ke??

Korang suka ke??


apa yang korang suka pasal avon???


suka??.....


tak suka????....


...........................................................................................



teman cuma suka 5 benda aje kat katalog avon nih...


 liquid concealer dia yang sesuai dengan kulit teman...


 lipstik dia yang tak buat bibir teman jahanam...


 perfume yang ni memang teman suka sangat2!!


shower gel yang ni memang gile best bau dia....



dan yang akhir sekali...



bra dia yang memang selesa & tahan lama....
( tapi kalo korang campak dalam mesin basuh,..memang cepat jahanam la...)



itu aje yang teman berkenan....
yang lain??...
sorry...
tak masuk dalam carta....


nak pegi avon..
semalam mak telefon...
dia nak menghabiskan "gaji terakhirnya" di avon...
pesanan order udah teman dapat semalam...
berderet list!!






5 comments

Aug 5, 2011, 10:22:00 AM

woho..matron nak shopping habis-habisan utk gaji terakhir ;) hehe...



~ suka perfume : women of earth , dari dulu lagi~

Aug 5, 2011, 10:50:00 AM

orang pompuan ne, benda2 cam ne mmang suka ek... lagi2 kalau guna duit laki. hahahaha

Aug 5, 2011, 12:09:00 PM

habiskan gaji terakhir pastu kecek ckit duit pencen..heheheh

Aug 5, 2011, 12:32:00 PM

semalam asfz bawu jek shopping-shopping kat avon tu ;)

Aug 5, 2011, 1:20:00 PM

mesti panjang bejele list mak ko bg kan.. raye sakan la macik maznah raye taun ni.. =D

Post a Comment