Ahli Kelab Kad !!

Jan 1, 2012

Home » , » 2012..

2012..

tahun 2012 telah pon tiba...
kedatangan tahun 2012..
bermakna dah berusia 2 tahun blog teman nih....
2 tahun masih blom boleh masuk kumpulan 'otai' lagik...
kene masuk kumpulan 'yang sedang2 ajer'..

sempena blog teman dah berusia 2 tahun..
teman udah mintak tolong kakyong 'renovate' blog teman nih....
kasik larik sikit dari tema warna selalu...
asyik2 dok ulangpakai warna biru..pehtu kuning...
ulang balik kaler biru...
asyik-asyik warna yang sama....
boring!!!!


untuk tahun 2012..
teman guna kaler lain pulak..
salah satu kaler peberet teman....
purple...


header blog jugak teman kasik tukar....
malas dah nak buh gambar teman....
sebab orang lain yang lebih glamer dari teman dalam blog nih...
biar diaorg aje yang duk kat header...
header teman adalah hasil kreativiti rakan jauh tapi dekat dlm blog teman....
cik kaki yang tak lokek membantu...






serius teman suka dengan wajah baru blog teman....lain dari kebiasaan :)

sempena kedatangan tahun 2012 nih...
teman suami & isteri berbesar hati nak buat ucapan..
(dah macam nak masuk tv!!)
Selamat Menyambut Tahun Baru buat semua kengkawan yang sudi & rajin menyinggah di blog teman nih...
walaupon blog teman nih..
 tak seglamer blog orang lain...
tapi teman tak kesah....
InsyaAllah...
selagi teman mampu..
teman akan terus merepek menulis dalam blog nih..
terima kasih jugak buat kengkawan rapat yang rajin kasik sokongan....
tanpa jejak kaki mouse anda semua di sini....
kompemla tak glamer dobot & CikMat tuh..
kikikikiki.....




teman dan boypren kesayangan teman...


ada yang tertanya-tanya pada teman...
mana datangnya nickname Nini D...
Nini tu bukan nama glamer seharian teman...
jauh sekali nama dalam ic...

tapi..

nama Nini tu memberi makna besar dalam kehidupan teman...
nama pengikat kasih sayang...
nama manja yang akan terus digunakan even time tu teman dah pakai gigi pelsu!
hahahahahhaa.....


6 comments

Jan 1, 2012, 11:13:00 PM

slamat taun baru..

cun beb wajah baru blog ko ni..

smoge list yang ko dah tuleh tu termakbol la sume ye.. hehehhe.. aminnn...

Jan 2, 2012, 12:49:00 AM

itulah, kak mira pun wonder mane lah datang nini ni :D

Jan 2, 2012, 1:28:00 PM

happy new year!!


**mesti dobot rasa lebih glamour dari lain-lain watak dalam blog ni, keh3.

Jan 3, 2012, 8:17:00 AM

ingatkan salah Nini tadi.. cemas dah teman :) tantek.... nampak kemas..

Jan 3, 2012, 9:18:00 AM

mekchu : teman tetap sama :)

kak najwa : dobotkan memang mcm tu

Jan 3, 2012, 9:18:00 AM

Kak Mira : nickname tu cik abg yg kasik ;)

eda : Amin... :)

Post a Comment