Ahli Kelab Kad !!

Jan 27, 2012

Home » , » Istimewa untukmu,sahabat

Istimewa untukmu,sahabat








kita bermula...
hanya sebagai rakan sekerja...



bersama menjalani teambuilding memantapkan kerjaya kita....



semakin lama...kita semakin rapat...
seumpama ada chemistry antara kita....
~ setiap kali lalu bangunan Shell..
kompem teman terhengat semua kenangan kita...~


sejak itu..
kita mula menghabiskan masa bersama....
makan bersama...
memancing udang pon bersama....


treasure hunt juga kita bersama..
walaupon kita tak menang..
hahahahaha....
indahnya kenangan kita.....


chemistry yang paling best kita ado....
beli teh ais satu bungkus tapi kongsi ramai-ramai..
hahahahahah...
nampak sangat masing-masing kedekut!!!
tak gitu,kak mai?..



nama glamer time keje dulu...
SKMYSHU3


 moga persahabatan kita mendapat keberkatan dariNYA....
setulus hati teman sayang pada kamu.....
kamu sahabat teman dunia akhirat.....
terima kasih buat semua kenangan yang kita ado....



Cik Siti Fatimah....
Selamat menyambut Ulangtahun Kelahiran yang ke teeeetttt!!!!!!
tak sabar nak tunggu kamooo naik pelamin.....
peluk kamu ketat-ketat!!


pssstt...
kamoo order teh ais tak untuk celebrate nih?..
heheheheheheheh....






7 comments

Jan 27, 2012, 3:08:00 PM

selamat hari jadi kawan nini

Jan 27, 2012, 3:22:00 PM

Bukan mudah nak dapat teman yg dikatakan BFF tu kan... wish dari kakak juga Happy birthday utk Siti Fatimah..

Jan 27, 2012, 3:49:00 PM

happy bufday gak....kat kawan tu..yang teeeettttttttttttttt

Jan 27, 2012, 4:31:00 PM

seronoknya ada kawan baik dari dulu sampai sekrang ye... moga persahabatan kalian kekal sampai ke akhir hayat.... =)

Tumpang seronok!

Jan 27, 2012, 6:30:00 PM

epy beday kak timah oiii.. hehehhe...

Anonymous
Jan 28, 2012, 12:58:00 AM

Terharunya.. tak terkato den ni haaa.. tu pasal den tulih jo... hahaha
Terimakasih atas ucapan dari kawan2Nini. Moga tahun ni memberi lebih barakah dalam hidup kita. Ayuh sama2 berusaha!-skmyshu3

Jan 30, 2012, 11:25:00 AM

so sweeettt~~

Post a Comment