Ahli Kelab Kad !!

Jan 28, 2012

Home » » Letih!!

Letih!!






terlampau multi-tasking......
gambar pagi nih,...
lepas 'makcik' nih menyudahkan tugasan jadi security duduk atas tembok batu pagar rumah.....



tido keletihan kat atas kerusi...
lenkali jadi kucing saje,hokey?...





8 comments

Jan 28, 2012, 3:13:00 PM

haha comel :)

Jan 28, 2012, 3:27:00 PM

letih benor kucing itu.. ;)

Jan 28, 2012, 3:46:00 PM

ha tu sebab ko tak bg die minom kacip kak timah la tu.. kalo tak satu taman die boleh jage.... hehehhe...

Jan 28, 2012, 4:17:00 PM

Bukan ape, Nini. Sejak akhir2 ni byk sangat kejadian ganas2 pecah rumah ni. Dobot pulak prihatin terlebih sudah. Tu lah yang penat tu. Tak nak tambah security guards ke? Hehehe.

Jan 28, 2012, 6:20:00 PM

Hahaha tengok dia teringat pulak kucing kak Aidah si Milo tu. Cian dia letih multi-tasking :D

Jan 29, 2012, 2:22:00 PM

COMEL KUCING TUH...:)

Jan 30, 2012, 9:40:00 AM

comel aje muka dia.. geram dgn badan demok dia tu.. tp klu dia datang dekat mmg akak lari dulu.. he..he..

Jan 30, 2012, 11:25:00 AM

letih noooo nampak kucing 2 kan??
hahaha comelll!!

Post a Comment