Ahli Kelab Kad !!

Jan 20, 2012

Home » , , » S.M.I.L.E.

S.M.I.L.E.







entry SENYUM sempena hari Jumaat....
tambah pulak nak cuti CNY....
bertambah lebar le senyum sebab hujung minggu ni banyak acara best yang menanti....



mula-mula nak balik kampung teman dulu...
ada makan-makan, BBQ (jadi x nih??) & potong kek anak-menantu-cucu-cicit..
 sempena anniversary perkahwinan opah & atuk yang ke 58 tahun 17 Jan aritu.. 


Happy Anniversary opah & atok!!!
moga panjang jodoh hingga akhir hayat...


sambil diaorg sambut anniversary opah & atok..
teman nak menumpang jugak sekali...
sambut harijadi boypren terchenta...
ahaks!!!!


lepas tu..
hari Ahad konvoi balik ke Taiping semula...
mak mertua,adik-adik ipar teman nak melepak rumah teman pulak...
dah janji jumpa kat tepi sungai Bidor sesubuh Ahad tu nanti..
kita layan menjala dulu hokey...


 quote of the day..



senyuuuummmmmm......



incik bos....
kita balik kampung nak naik AGS atau TAH??
teman nak berkemas nih...
kemas beg,kemas rumah...kemas kereta..
nak kasik tazkirah pada dobot lagik...






12 comments

Jan 20, 2012, 11:59:00 AM

Selamat berkembara sempena cuti CNY ya. Dobot ikut sekali ke?

Jan 20, 2012, 1:24:00 PM

amboi bznya...nak tazkirah si dobot tu...nak tinggal ke hangkut tu..meh tinggalkan umah teman pun x mengapa...hehe

Jan 20, 2012, 2:11:00 PM

wah... 58 thn.. alhamdulillah..!! msh sihat lg yer

Jan 20, 2012, 2:40:00 PM

ppeerrggghhhh...58 tahun ek..saye ni baru nak masuk 2 tahun..terase jauh betul bezanye..:) nampak sihat dan kuat lagi...:)

Jan 20, 2012, 3:29:00 PM

waaa semua orang balik kampung kan sempena cuti cny nie... kompem jam la nie kan... apepon drive safely k?

ps: boypren pakai baju columbia asia tue nampak, leh rekomen untuk dapat discount bersalin 50% x? hehehe

Jan 20, 2012, 4:20:00 PM

epi enibeseri to atok n opah.. moge berkekalan hingga ke syorga.. aminn..

sonok ko cuti lame ye..

Jan 20, 2012, 9:49:00 PM

Selamat bercuti, yehhhhhh!

Jan 21, 2012, 5:29:00 AM

Ke 58 tahun..wow..semoga kekal bahagia.

Jan 21, 2012, 6:38:00 AM

selamat balik kg..
akak dah ada kat kg..
xder alahan dah..en suami dah ok :)

Jan 21, 2012, 10:29:00 PM

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

Jan 22, 2012, 12:09:00 PM

salam kenal dikk
akak dari umah yus ..

selamat bercuti ya ;)

Jan 22, 2012, 12:30:00 PM

selamat bercuti nini...:)

Post a Comment