Ahli Kelab Kad !!

Jan 26, 2012

Home » » Bila Taiping jemmed!!!

Bila Taiping jemmed!!!







cerita pagi semalam......
arini baru terhengat nak cerita...
bila bandar Taiping yang tak kenal erti jemmed....(ahaks!!)
tetiba jadi jemmed!!!!!



 tiba-tiba rasa macam teman duduk kat Kolumpo...



 4 kali tunggu traffic light tukar warna baru dapat jalan tau...


pening tengok kereta berderet-deret...




 korang tengok auntie nih buat stunt..
jalan tengah-tengah jalan....
mesti bajet nyawa panjang nih...



setakat tengok kereta berderet tu teman orait lagik..
tapi...
bila toleh sebelah..
tengok muka kelat cik abg sorang nih....
teman dah cuak....
dup..dap..dup...dap...




oh tidak...oh tidak..
jangan la tetiba dia tukar fikiran takmo pegi pasar pulak....
mau teman gantung periuk belanga la jawabnye....
tapi...nasib baik..
cik abg ni tetap cool walaupon dah bising mengomel tengok kereta berderet-deret....




cepatle abes cuti semua pemandu kereta plat Pxx..,Jxx..Wxx...SGHxxx...
kereta korang aje yang paling banyak kat Taiping nih...
sesak Taiping nih dengan kereta korang yang besar sangat tuh!!!





23 comments

Jan 26, 2012, 11:10:00 AM

lamanya tak ke perak..rindunya dengan perak dan kwn2 di sana..

Jan 26, 2012, 11:12:00 AM

Kalau dah kata cuti memasing ambil peluang balik kg.... inilah jadinya

Jan 26, 2012, 1:25:00 PM

huish..ceruk mane yg xjem kak..dah ramai2 dok jemm jelah..cz kaya xmo bawak..haha kt kl cty rya cina still gak jemm kak..
rindu nak p taiping!some place of my memory at here..hihi

Jan 26, 2012, 2:24:00 PM

ala..sesekali rasa apa salahnya..aku ni hari2 ngadap...

Jan 26, 2012, 2:34:00 PM

tensionkan elok2 tak pernah jem sekali jem.. sama la, rasa panas je hati tu.. lain lah org kolumpo.. dah biasa..

Jan 26, 2012, 2:50:00 PM

nini ngape xp je pasar kamunting ok gak banyak ikan..hehehe

kat aarea guardian tu mmg suke jammed tambah2 ms skol..tingin zaman ulang alik guna jalan nie hehehe


p/s : baju tu nini berminat nnt gtau detail..tapi ada 4k kaler je hijau biru merah kuning rumah sukan :)

Jan 26, 2012, 3:04:00 PM

moncong beno cik abang tu.. takot aku nengok eh..

Jan 26, 2012, 3:23:00 PM

kalau time raya mmg salah satu kereta plat Wxx yg buat sesak kat teypeng tu kereta akaklah tu.. he..he.. tok akak ddk taman kaya.. sedara mara ramai kat kg boyan..

Jan 26, 2012, 4:09:00 PM

Betullah. Akak pun stress rasanya bila balik PD jem dasat. Dah lah tiap hari kat KL ni jem, balik kampung pun samaaa jugak. Menanges. Lagi seminggu ada lagi satu long weekend. Tak tahulah jem ke tidak nanti.

Jan 26, 2012, 5:20:00 PM

@lfid@h : kak,meh dtg perak..boleh kita kenal2 :)

Jan 26, 2012, 5:21:00 PM

KakZ : itu le kak...Taiping dah la bandarnye tak beso mana..sempit jadinya

Jan 26, 2012, 5:21:00 PM

Akma : auwww...sweet memory? i LIKE!!!

Jan 26, 2012, 5:22:00 PM

O'gosh : sebab takmo hadap jemmed la aku duk tepeng..haha

Jan 26, 2012, 5:22:00 PM

mekchu : btol! btol! btol!

Jan 26, 2012, 5:22:00 PM

Kak Adyna : jarang2 sekali pegi pasar Kamunting...mahal sikit ikan2 kat sana..

Jan 26, 2012, 5:23:00 PM

eda : ko tengok dlm gambar takot..aku tengok live lagik!

Jan 26, 2012, 5:23:00 PM

Kak Fea : kalo dtg Taiping,WAJIB singgah rumah Nini ya!!

Jan 26, 2012, 5:24:00 PM

Kak Aidah : tu la...cik abg tu pulak ajak balik N9 time cuti tu..ready ajelah nak pitam dlm kereta tengok jem!

Jan 26, 2012, 7:29:00 PM

hai.. jom baca latest update cik firus http://yanaalias.blogspot.com/2012/01/free-demo-bio-rejuv.html

Jan 26, 2012, 9:47:00 PM

Jemm yer... emmm bukan selalu heheh sabau yer... cik abang kalau tak cik adik mogok tak masak.. hehehehe

Jan 26, 2012, 11:25:00 PM

Taipng? Huhuhu....dh lamer xmkn koew teow goreng noli....

Jan 27, 2012, 9:02:00 AM

tak penah sampai pekan tepeng ....

Jan 27, 2012, 9:44:00 AM

nini .. akak bleeding smlm so xdapat amik order tshirt bernama sekarang nie... kena rest kat umah jer..tahan kat wad..xmo ler :)

Post a Comment