Ahli Kelab Kad !!

Jan 6, 2012

Home » » 'Lalat' punye pasal..

'Lalat' punye pasal..


ensem betol kan 'mata lalat' nih...
hahahhahahahha..


bila tengok awek-aweks lain bergaya pakai spek hitam 'mata lalat'...
mulalah hati teman gedik-gedik jugak nak pakai....
asal lalu depan kedai spek aje...
teman pon start la buat drama tamil dengan cik asbenn...
sampai mamat tu dah naik hafal semua jenis drama yang teman nak buat!!


last-last....
dia belikan teman spek hitam cokelat mata lalat..
(kes takmo dah tengok drama bersiri lakonan teman)
nak beli spek mahal kang...
takot putih mata..
yelah..CikMat kan sukeeee sangat dengan sumer harta-benda teman...
jadi,dia belikan spek hitam cekolat 'mata lalat' berharga rm4.99





gambar over happy sampai kalo boleh nak tunjuk semua jerawat yang hado!!
teman telah kembali bertudung bawal...
kes dah boring pakai tudung sarung..



kononnye nak melaram la pakai spek mata lalat dalam kereta..
ala-ala gaya bajet jadi mem beso....
tup-tup..
pakainye ada kot dalam 5-10 menet...
mana taknye...
spek mata lalat tu powerless....
binik plak memang jenis rabun..
al-kompemla teman jadi pening-pening lalat....


jadinye sekarang....
takde dah spek mata lalat....
walaupon time tu duduk sebelah jadik mem beso..
biarla mata silau dek cahaya matahari panas terik...
nama nak pakai spek mata lalat itu tidak sekali...
tak kose la nak kekonon jadi gorjess tapi mata tak nampak....
elok-elok tak muntah..
terus muntah hijau dalam kereta sebab pening...


CikMat...
spek hitam cekolat mata lalat itu kini milikmu....


cik abg Azraai....
ada lagik satu wishlist nak tambah untuk tahun nih...
spek mata baru siap dengan antivirus TRANSITIONS ye untuk binikmu ini...tq..tq..tq..sayang u ketat-ketat!!!

10 comments

Jan 6, 2012, 1:02:00 PM

asben saye kate spek tu 'besau bas'..hahaha..saye suker gak nak pakai..tapi asben tak pekenan..;p

Jan 6, 2012, 1:50:00 PM

owhh ini kah yg dikatakn spek mata lalat.. baru tahu.. hihiii

Jan 6, 2012, 3:25:00 PM

Kakak sebab mata rabun kalau nak pakai sunglass kena beli spec yg ada pelapik sunglass. Kalau tak jadi macam Nini boleh pening dan muntah...

Jan 6, 2012, 5:08:00 PM

Akak pun ada gak buat satu siap power lagi tapi pening lalat jugak makainye sebab cermin melengkungkan. Sibbaik tak kena bagi cop membazir oleh suami.
Akak puuun sama dah boring tudung sarung dan sekarang ni berbawal pulak. Hehe.

Jan 6, 2012, 8:10:00 PM

Entri ni sangatlah ok, Dobot :)

Cantik spek mata lalat tu. Terima kasih sudi datang blog akak & terima kasih atas doa untuk ibu akak tu, akak sangat menghargainya :)

Jan 6, 2012, 9:56:00 PM

trend wo spek mata beso skrg..
sy sgt bermasalah nk cari spek mata itam ni, salu sgt tak pdn ngan muke..
tp br ni terbeli jugak, brand biasa² je..
jrg pakai kecuali panas sgt, heheheh..

Jan 7, 2012, 12:34:00 AM

sy pun nak beli tapi tak terbeli2 hehe

Jan 7, 2012, 10:51:00 AM

hehe comey la pulak lalat ni..hihi

Jan 7, 2012, 2:04:00 PM

update blog tau hari2..akak nak baca

Jan 8, 2012, 1:05:00 AM

akak dah lama tak pakai mata lalat nie..tudung bawal dah menyerang kembali nini..nasib akak ada simpan lagi

Post a Comment