Ahli Kelab Kad !!

Jan 13, 2012

Home » » Multi-tasking!

Multi-tasking!

minah nih....
selalu sangat buat macam-macam keje....
multi-tasking la senang cerita....



jadi pak guard rumah ayam pon boleh...


jadi pegawai untuk buat inspection dalam kereta pon boleh....


 jadi pak guard duk tepi tingkap pon boleh....
jawatan ni dia memang selalu buat part-time..



 tukang peneman CikMat duk dalam kereta pon boleh....



temankan CikMat main kat luar pon boleh.....
dobot rela-paksa aje bila jadi bahan mainan CikMat...



 jadi lapik kaki dalam rumah.....
ikut suka aje nak lepak kat mana-mana pun...



 jadi diri sendiri bila nak merehatkan badan...
kalo nampak katil kosong..atas katil pon dia layan tido..
kadang-kadang kalo dia nampak raga penuh kain tak berlipat..
dalam tu pon dia boleh tido...


 jadi penangkap cicak....
job ni dia tak berapa suka sebab cicak tu larik laju sangat...



 jadi penunggu almari..
lama jugak dia pegang job nih...
antara job terawal yang dia selalu buat...



job yang paling latest sekali dobot dapat sekarang...




dia dah  take over tugas ayam...
kemain bijak duduk atas atap...
ko pandai berkokok ke,dobot??!!!!!


terlampau multi-tasking ko nih...
jadi kucing je udah..
tak payah buat banyak-banyak keje....
pening la...

11 comments

Jan 13, 2012, 1:19:00 PM

haha..Vote for Dobot..

Jan 13, 2012, 1:27:00 PM

isi masa lapang kot..hik2

Jan 13, 2012, 2:50:00 PM

hahaha..ingat dia nak jadi superhero ganti batman ke apa tadik....

Jan 13, 2012, 3:06:00 PM

Meriah elaun nih, Dobot. Kompom bangla tak buleh masuk Mesia kalau sume org macam Dobot nih. Hahaha.

Jan 13, 2012, 4:33:00 PM

dah dobot serba boleh, mak enciknya susah hati pulok.. he..he.. tp mukanya sgt cool.. itu yg mahal tu..

Jan 13, 2012, 4:55:00 PM

hahahhhah cute sgt.......:)

Jan 13, 2012, 5:48:00 PM

hehe. job yang akhir tu, cayalah dobot.

Nama dia dobot ke? Lain dari yang lain..:)

Jan 13, 2012, 6:02:00 PM

yang jadi kain lap kaki tuh t ak leh tahan. teringat peah kite org jajajja

Jan 14, 2012, 5:40:00 PM

yg las tu yg tak bleh blah.. kalau la dobot pandai bekokok bagus juge.. boleh die kejut ko pagi2 bute.. hehhehe...

Jan 15, 2012, 1:12:00 AM

Bagus bebenor si Dobot ni. Konpom banyak elaun kamu. Multi purpose. khkehkehkehkhe

Jan 17, 2012, 1:50:00 PM

hai..salam kenal..hihi
i'm cat lover also..
suka baca entry bout dobot nie..tersengih2 jer dpan pc nie..hihi

Post a Comment