Ahli Kelab Kad !!

Jan 24, 2012

Home » » 24.01.2012

24.01.2012







24.01.2012....

takde agenda tersembunyi untuk meraikan besday boypren teman yang terchenta nih....
siap bagitau besday boy lagik nak pegi Secret Recipe beli kek untuk dia...
tapi takmo besday boy temankan..
sebaliknya....

 driver import Balakong mali....
datang Taiping bawak NCJ kesayangannye...


kurus??
ilusi mata korang ajer....
berat teman 61kg hokey!!!!


pilot merangkap adik ipar teman...
(psssttt.. beliau masih SINGLE lagik)
ni aje sorang adik ipar perempuan yang teman ado...
yang lain sumer lelaki...



lepas maghrib...
mula la acara maikan-makan...
sambil potong kek....


hado ke gepren yang tulih ayat cenggini kasik kat boypren dia??
takde ko....takde...
teman aje yang buat cenggitu....
hahahahahahhaha......


bacaan doa selamat telah dibaca oleh Apis..
pandai jugak adik ipar teman yang umur 24 tahun ni bacakan doa selamat untuk abg dia..
boleh sangat dah kawen!!
Amin....


memula HARUS le gambar kami bertiga....


kemudian barule di-iringi dengan jemaah yang lain...

MatTop, teman, Sayang, besday boy,CikMat & MIL....



ok...
tok imam baca doa tadik tumpang enteprem sama....


besday boy teman yang maintain 19tahun katanya....
hadoiiii......



takde majlis potong kek secara besar-besaran..
semuanya sederhana sajor...
dapat di-raikan dengan kelurga sendiri pon dah cukup bertuah rasanya kan.....


takdo ucapan panjang lebar nak ucap kat sini pada besday boy..
baca ajelah kad hepy besday yang tulisannye bewarna-warni tuh...
u know...i know...
senang cerita...
hahahahahahha....



hadiah besday boy?...
tahun nih besday boy dah siap reques nak hadiah apa.....
takde hadiah lain yang lebih menggembirakan hati dia selain dari.........
dapat jam tangan baru pilihan geprennye....




dapat jam tangan lagik....
sebijik macam kat atas nih...


cuma kali nih teman beli yang 'lebih' tahan masuk dalam air....
2 minggu ko ulang kedai uncle jam tu...
dok servey macam-macam jenis jam....
alih-alih..teman jatuh chenta pada jam nih....
teman panggil nama jam nih....


JAM TANGAN TAYAR LORI





apsal?...
meh tengok sini....


~ gambar pinjam google ~


sebijik macam tayar lori kan......
haaa.....
cenggitu la ceritanya....



semoga besday boy suka la dengan citarasa teman nih....
TAPI.....
make sure jangan bawak jam ni pegi menjala ye....
JANJI HARUS DI KOTA tau...



Selamat Hari Lahir Team-Mate!!!









10 comments

Jan 25, 2012, 9:49:00 AM

happy birthday buat orang yg dapat jam tayar tu.. he..he.. akak berat 2 kg dari nini.. so di mata akak nini memang kurus.. ha..ha..

Jan 25, 2012, 9:52:00 AM

CUTENYA...berat ko sama ngan berat aku le...x turun2 lagi pas deliver aritu..isk!

Jan 25, 2012, 10:32:00 AM

Selamt ualngtahun kelahiran dari kakak juga... moga segalanya baik-baik hendaknya...

Jan 25, 2012, 11:52:00 AM

Nama jam tangan tayar lori tu buat akak tersedak gelak la dik, kahkahkah!

Hepi berday to your boyfren. Bior la dia nak merasa 19 tahun balik, apa salahnya, hehe!

Jan 25, 2012, 12:10:00 PM

Kak Fea : akak berat 63kg tapi anak dah 3..nini baru sorang kak...hadoooiii!!

Jan 25, 2012, 12:10:00 PM

o'gosh : ko ada byk masa nk kurus lagik..haaaaa

Jan 25, 2012, 12:11:00 PM

kakz : tenkiu kak..

Jan 25, 2012, 12:11:00 PM

Kak Dinas : sungguh kak..mmg tali jam tu mcm tayar lori..timbul-timbul.hahaha

Jan 25, 2012, 3:56:00 PM

Happy birthday ya. Alah 34 tahun muda lagi, dik. Memang macam 19 tahun je kalau banding ngan akak ni haa. Dobot tak enteflem ke?

Jan 25, 2012, 7:33:00 PM

kak Aidah : dobot kan anti-sosial kak...kekekekeke

Post a Comment