Ahli Kelab Kad !!

Jan 17, 2012

Home » » Hidup!

Hidup!







korang rasa ngeri tak?...
teman yang tolong pecahkan cengkerang telur nih ( bukan pecahkan sesuka hati tau..tapi cik asbenn kata 'masanya telah tiba') lagik la rasa ke'ngeri'annya....
sambil pecahkan..
sambil lompat-lompat sebab geli!!


nak pecahkan pulak agak mencabar..
bukan pecah telur macam nak buat telur dadar tu tau...
pecahkan telur macam kopek telur lepas rebus..
haaaa...korang pikirla sendiri...



survive!!


satu-satunya anak ayam cik asbenn yang berjaya hidup..
 di'eram'kan menggunakan mesin ciptaan cik asbenn..
nak buat camno...
mak anak ayam nih telah menganak tirikan telur dia sendiri....
terpaksa la mak & bapak angkat cari cara nak mengeramkan ko wahai anak ayam...




blom dapat idea lagik nak buh nama apa...
kang buh nama Survival kang..
macam over sangat...
hahahahahaha








17 comments

Jan 17, 2012, 3:00:00 PM

weyh, letak anak ayam dlm bks kenny rogest?? hahahha

Jan 17, 2012, 3:02:00 PM

scary mak beb!!!

Jan 17, 2012, 3:05:00 PM

mynn : kalo keje2 tak berapa senonoh ni,pastile laki mak punye keje..bekas kenny pon dia tibai!!

Jan 17, 2012, 3:05:00 PM

Ina : aku lagik la..siap basuh tangan dgn air lumpur..hahah (xde sangkut-paut!)

Jan 17, 2012, 3:18:00 PM

nk tgk mesin eram ngan anak yg yg berjaya hidup tu ....

Jan 17, 2012, 3:52:00 PM

Hebat hubby Nini buat. Bukan calang-calang veterinar nie....

Jan 17, 2012, 3:54:00 PM

KakZie : belajar dalam u-tube aje katanya.agaknya dulu dia nk apply jadi veterina..tup2 'ter'apply jadi doktor utk manusia..kikiki

Jan 17, 2012, 3:55:00 PM

adoi, multi talented betui kome laki bini ni. kagum aku.

Jan 17, 2012, 3:55:00 PM

eima : kata laki aku..hak ekslusif.xleh tayang..hahaha.xkose aku layan die

Jan 17, 2012, 4:32:00 PM

makbed : bukan aku..die aje :)

Jan 17, 2012, 4:56:00 PM

HOHO..DASAT!

Jan 17, 2012, 5:02:00 PM

tak bleh letak kat mak hayam lain ke? canggih lah bleh wat mesin eram sendiri.. serius ngeri... sekali dia main ba ba cak.. cane?

Jan 17, 2012, 5:29:00 PM

Kalau dah manusia penyayang tu kan, ayam pun diramkan juga. Tahniah ya.

Jan 17, 2012, 6:24:00 PM

yerrrkk!!geli lah kak..
huhu xsanggup nk tgok sampai abes..huhu

Jan 17, 2012, 8:41:00 PM

Memang ngeri sikit sebab tengok bulu dia basah gitu tapi best! I like! Hidup anak ayam!

Boh nama Survina kalau betina, kalau jantan bagi nama Survino. Hehe, pandai2 ja..

Jan 18, 2012, 9:36:00 AM

sian cik ayam

Jan 18, 2012, 9:43:00 AM

klu aku anak ayam tu aku risau nk celik mata sbb die dok dlm bekas kenny rogers ...hahha kena panggang kang

Post a Comment