Ahli Kelab Kad !!

Jan 22, 2012

Home » , » Sabotaj!!

Sabotaj!!










 



hokey...
tak payah kasik alasan banyak-banyak...
baik mengaku sape yang kemain bijak sabotaj TAH teman macam nih??!!
seluas-luas porch kereta nih....
hape dah tak ada tempat lain ke nak buh raga kain?..
ggggrrrrrr......



selamat berhujung minggu kengkawan sekelian....
teman ada date bersama keluarga in law di restoran terapung di Kuala Gula malam nih.... 



Restoran terapung di Kuala Gula...
gambar pinjam google ler..




 ketam masak sweet sour di sana sangat mabeles!!




harga jugak sangat berpatutan...
apatah lagik di-hidangkan dengan hasil laut yang segar...
kalo makan di sana....
tinggalkan saje perkataan D.I.E.T. tu di rumah ye...
pendek kata.....





hooooooooo  liaoo!!!!!!




cuti 4 hari...
blog teman pon ala-ala bercuti...
tepu otak nak tulis apa sebab hatiku bukan di pc & keyboard lagik..
** ayat...melampau!!**






4 comments

Jan 22, 2012, 3:28:00 PM

ahh, sudah. letak raga atas kete. hehe


happy holiday sis !~

Jan 23, 2012, 11:02:00 AM

comel la kucing tu..

Jan 23, 2012, 9:53:00 PM

Baru kelmarin makan seafood,tp tak order lak ketam,huhu

Jan 26, 2012, 1:28:00 PM

haha bez nye p kuala gula!
terliur plak dah tgok ketam 2...nyum..nyum..

Post a Comment