Ahli Kelab Kad !!

May 3, 2013

Home » , » Cerita apa?

Cerita apa?






Umie : kusyuknye..tengok cerita apa tu?
Abg : Ahmad tingok cerita Good Eats dengan adik.nanti nak masak dengan adik.
Umie : alahaiiii...bila la gamaknye umie nak merasa makan masakan kome ye..


Cita-cita kemain tinggi.nak main masak-masak dengan adik dia..
Kalo semua menurun perangai ayah suka memasak,..umie boleh gantung apron lepas ni.
Tapi.........



Bukanke anak lelaki selalu main otromen vs raksase??



Tingok channel 727

16 comments

May 3, 2013, 11:39:00 AM

semangat nak tolong umi masak ni

May 3, 2013, 11:44:00 AM

Jadik chef bagus, boleh buat duit banyakkk!

Anonymous
May 3, 2013, 12:23:00 PM

pandai masak perut kenyang....idak le asik update kat fb " Lapor " ! hehehe

Anonymous
May 3, 2013, 1:02:00 PM

wow lagi tinggi angan2 umie nyer nak gantung apron...hahhahahaa

May 3, 2013, 2:15:00 PM

da le bakal pandai masak, pandai plak jaga adik...
double pandai!!!
senang la ibu nyer...

p/s: aida terjah, bw cari frens baru... izin follow yer...

May 3, 2013, 2:43:00 PM

hahhaa.. yang penting remote jd ko punye la dalam pantang ni.. hehhee..

May 3, 2013, 2:47:00 PM

hahaha..

future Celebrity Chef tu!

May 3, 2013, 3:50:00 PM

Nini kakak rasa Anon yg komen pukul 12:23 dan 1:02 tu tuan doctor Nini ye:)

May 3, 2013, 4:29:00 PM

@Nurulhuda Abdul Latip
boleh buat duit byk ye?..heheheheh

May 3, 2013, 4:29:00 PM

@Anonymous siapekah yang berkata-kata ini?..adakah.....?

May 3, 2013, 4:30:00 PM

@Anonymous
hakhakhak...bukan main lagik dikau berkata sebegitu..kalo ku tau siapakah dikau...daku cubit!

May 3, 2013, 4:33:00 PM

@Kakzakie
kak,..kalo btol dia yg komen menggunakan nama Anon tu..nanti Nini tukar trus nama dalam ic dia..kemain berselindung disebaik nama Anon.takut kene cubit ler tu.hahaha

May 3, 2013, 4:35:00 PM

@adianiez AIDA
salam kenal... :)
nak follow?..silakan.meh kita merapatkan silaturahim.
tapi,blog teman ni biase2 ajer...cuma mampu menambah ceriakan hari anda :D

May 3, 2013, 4:47:00 PM

budak cerdik die mmg lain mcm sikit ... hehehe

fahim pun dah tak layan otomen ni .. die layan 616 tak pun discovery ....tp rela hati teman mama tgk marathon merlin again & again ...muahahaha

May 4, 2013, 6:37:00 PM

Budak2 lelaki zaman sekarang memang pakar masak tau, nini. Lagi sedap dari pompuan. Nampak baik je cik Mat duduk temankan adik tu.

Post a Comment