Ahli Kelab Kad !!

May 8, 2013

Home » » Pukul 3 pagi

Pukul 3 pagi






dikala orang lain sedang lena dibuai mimpi...
kami dua beranak masih setia menghitung bintang di langit....
haah...langit lah sangat...
padahal dok la pandang siling putih ajer....



dari pukul 2 pagi sampai pukul 4.30 pagi memandang...
siling & muka cik Adam tanpa jemu...
kejap2 senyum..kejap2 main cium2..kejap2 berkepam celah ketiak....
bukan teman tak pujuk dia suruh tido tapi....dia taknak!!
habuannya?..bangun pukul 6.30pagi tadik teman dihadiahkan
mata sepet yang bengkak...!!
seksa ok..dah la sepet..dapat pulak pakej bengkak...
tegang rasa kulit muka kat area mata....
rasa macam nak tuam aje mata ni guna tungku pagi tadik..
nasib baikle kewarasan masih ada sikit2 lagik...



sekarang cik Adam masih lena dibuai mimpi...
orang lain dah bangun..dia tido lagik..
memandangkan time mandi teman blom sampai lagik..
biarlah teman memejamkan mata kejap....
dah rasa macam nampak bintang ajer....
ting..ting..ting...sakit kepala jap.


12 comments

May 8, 2013, 8:53:00 AM

Sama la jemah kat sini pon rabak mata dengan ketidak sihat izz ni..now comment thru hp kat klinik

May 8, 2013, 9:11:00 AM

time baby tido mommy pun rehat la.. kalau x kepala tingtong nanti... :)

May 8, 2013, 9:33:00 AM

uhhh bakal begini jugak nie! :D

May 8, 2013, 9:36:00 AM

alololo..dia ajak main tgh2 malam yer... =)

May 8, 2013, 9:40:00 AM

hua hua ... penyeksaan fahim terhadap aku 5 tahun lepas ... hahahha

seb baik anak pertama ..aku layan kan je ... tp seb baik alisha tak menurun abg ... tido je keja nye kecik2 ....


aku paham perasaan ko nini

May 8, 2013, 9:42:00 AM

adoila...cik adam belum biasa dengan perubahan siang dan malam ler tu...satgi time adam tdo, nini pun tdola sama dapat kejap pun jadila..takut letih fizikal n mental ^_^

May 8, 2013, 12:19:00 PM

Anak kakak tiga-tiga macam Adam. Menjelang dinihari dia berjaga sampai pagi. Sebaik nak syuruk dia lenalah sampai siang. Tapi masuk sebulan dah mula berubah Nini. Masuk bulan ke dua malam mesti lena sampai ke pagi... masa tu kita rehat habis.

Adam pun macam ini kakak rasa..

May 8, 2013, 12:42:00 PM

huh ... tu dia cabaran anak kecik ... malam dia berjaga ... siang dia tido ... adoiyai ...

May 8, 2013, 12:45:00 PM

Adam dah start prektis utk oncall tu....bakal doktor tu, ikut ayah dia..:)

May 8, 2013, 2:17:00 PM

Setuju dengan pendapat DaddyZZ, amin!

May 8, 2013, 2:30:00 PM

salam nini..

time macam ni mmg time tidur tak cukup dan tak tentu masa.. anak akak pun waktu dalam pantang semuanya pukul 1 - 6 pagi tak mahu tidur..

May 8, 2013, 3:09:00 PM

Hilang rindu kat nini jap. Tak kembang pun muka tu akak tengok. Macam dulu jugak....cantik je walaupun kul 3 pagi. Orang tua2 cakap kalau dalam pantang macam tu, insyaAllah dah habis pantang nnt lenalah tidonya sampai pagi. Bersusah2 dulu bersenang2 kemudian dan yang penting part bersenang2 tu dah balik rumah sendiri kan. Hihihi.

Post a Comment