Ahli Kelab Kad !!

May 9, 2013

Home » , » Merbahaya

Merbahaya




gambar sebelum.....



 tertib ajer kekdahnya...
kekunon ruangan tengah dikosongkan untuk umie landing sama nanti...
sebelum landing,...umie masuk dapur dulu...
topup bekalan air untuk kilang susu...
sebab lepas amik gambar ni,..terus topup susu untuk tangki cik Adam..
kasik dia tido lena dengan perut kenyang..
maka,..adalah berubah sikit kedudukan tido cik Adam tu...



bila umie masuk bilik balik.....
tengok-tengok.....





 woooopp...wooopppp...woooppp...
situasi bahaya...red code alert!!
lagik sekali CikMat brgerak....
kompem Adam penyek kene tindih.....
tu pon hujung kaki Adam dah kene lenyek....
memang bahaya bagi diaorg tido sama kat satu katil & dalam bilik....
~ sila abaikan perbezaan warna kulit dua beradik nih~




Adam @ day 15
makin tough kan adik kecik nih...
tough gebu-gebu...
mana tak tough kalo selang sejam dok ulang tayang berkepam celah ketiak umie...
lambat aje sua susu..
mulalah nak buat lontaran vokal....
cukup level susu dalam badan dia,..otomatik sengih senget....
kadang rasa nak gigit2 pipi,lengan dia....
tengok ajelah gambar tu...
leher dari depan pon dah tak nampak....
teserlah keberkesanan susu ibu...
hahahahahaha



gambar terkini teman?
tunggu abes tempoh berpantang ye...
teman sendiri tak berani nak naik penimbang berat badan..
takut keciwa....hahahahaha


17 comments

May 9, 2013, 1:21:00 PM

ololo..nini junior omellnyerr..takpelah berkepam dah celah tu yerrr..untung banyak..kenyang..

nini..target berapa jarum penimbang tu?..kekek nak byk senget ke kiri ke kanan...?heheheee

May 9, 2013, 1:21:00 PM

hehehe..comel je tengok adam tdo...pelan2 nanti baru timbang berat badan ye nini..hehe

May 9, 2013, 2:15:00 PM

Salam nini..

kena hati2 juga.. takut penyek pulak adam nanti.. he.he.. geramnya tengok baby adam.. rasa nak cium2 sebab cute sangat..tengok gambar pun dah terbau2 baby..

May 9, 2013, 2:24:00 PM

hehehee..lasak! :)

May 9, 2013, 2:43:00 PM

sebijik muka ko wei ..comey ...

kena jauh sikit la cikmat tu ...letak bantal golek kat tgh ... baby dok hujung tang bantal bersusun alisha dulu aku wat gitu la fahim tak penah penyek pun.... heheh

May 9, 2013, 3:23:00 PM

hehee, memang gerak sikit lagi abis la adam kena...

May 9, 2013, 3:38:00 PM

Kena jaga Nini. Boleh tahan dua-dua hero ni. Masuk 3-4 bulan lagilah...

Takut Adam naik sekilo umi dia pun naik sekilo hahaha....

May 9, 2013, 3:47:00 PM

mmg nmpk perubahan posisi tido tu..tahap bahaya

May 9, 2013, 4:05:00 PM

Uihhh bahaya tu! Camana si adik dengan bantal2 sekali boleh terpusing gitu? Kemas plak tu pusingnya, kepala adik masih kemas elok lagi atas bantal?

Tapi adik lena elok ja, tak sakit la tu. Adik shayang abang :)

May 9, 2013, 4:19:00 PM

Nini, akak tengok cik mat tu dah makin panjang lah. Dah jadi abang kan...cepat je tinggi. Adik tu forever gewwaaammm acik aidah tengok. Genglah dabelchin dgn acik kat sini haaa. Hehehe.

May 9, 2013, 4:48:00 PM

@Capt Lalok
dapat turun sampai 60kg pon dah ok...pehtu nanti pelan2 la merangkak kasik berat turun sampai 57kg.muahahahah

May 9, 2013, 5:05:00 PM

@Kniedaz
tak boleh nak kurus sgt..karang dah serupa tiang.dpt jumpa balik angka 60kg pon dah kira ok.

May 9, 2013, 5:06:00 PM

@Hanis Azla
si Adam berubah kedudukan sebab nini susukan dia sebelum tuh...heheheh..btol kak..bau masyam baby tetap sedap!

May 9, 2013, 5:07:00 PM

@eima
versi muka aku kan...eloklah tu.CikMat versi ayah...Adam versi aku.jgn Adam pon loyar buruk mcm aku udahla...

May 9, 2013, 5:07:00 PM

@Kakzakie
Adam naik sekilo xpe kak...riso umie Adam pulak naik berkilo-kilo...memang pingsan!!!

May 9, 2013, 5:08:00 PM

@Dinas Aldi
si adik berpusing sekali dgn bantal sebab sebelum tu berkepam celah ketiak umie....tu yg dengan bantal pon berpusing.heheheh

May 9, 2013, 5:13:00 PM

@Aidah
CikMat memang dah makin tinggi kak...tak dinafikan.duk kg makan best.opah sediakan semuanya.hahahahaha

btol kak..udah dua lapis dagu si Adam...ate,selang sejam mengepam susu.bukan sebelag...sekali pam terus harung dua belah sekali.

Post a Comment