Ahli Kelab Kad !!

May 29, 2013

Home » , » WordLESS Wednesday

WordLESS Wednesday




macam biasa...
wordless wednesday versi teman...
wordless yang entrynya tak lebih dari 100 patah perkataan..





pengantin sedang-sedang...
nak kata baru..tak baru sangat jugak...
nak kata lama...tak lama sangat jugak...
tapi aura manissss tetap menten!



ini bukan gambar terkini...
sebaliknya ketika gambar ini diambil..
teman sedang mengandung 4 bulan...
baru aje abes sesi berchenta setiap masa dengan sinki..
ramai yang kata teman mengandungkan baby girl....
suweet sangat kottt teman time tu...
hahahahahahah...perasan!!!






maka,..aura suweet baby girl tu terserlah pada....



Ahmad Adam Zharif
amik la dik aura suweet umie nie...






9 comments

May 29, 2013, 9:55:00 AM

tetap bahagia..amiin.

May 29, 2013, 10:02:00 AM

ololo.adam..cair hati tgknyerr..sekali tgk mcm pompuan..kalau tak kata boboi..mesti ingat gegirl dah..suwittt mcm umi..cikmat gagah perkasa mcm ayah dia.

hrhehege

May 29, 2013, 10:24:00 AM

Memang suweeeeeeeettttt sangat umie ngan AAZ ni...

May 29, 2013, 10:35:00 AM

Adam memang sweet:D
Macam dah besar kan bila dia buat macam tu Nini.

May 29, 2013, 11:03:00 AM

mmg suweet sgt kan..jemah pon sama, time preggy, semua kata pregnant anak pompuan..last2 kuar..ada bird bird..kakakka

May 29, 2013, 1:52:00 PM

Suweet betoi gambaq umie & ayah CikMat & Adam tu.

Peh tu bila scroll bawah, alaaaaaaa..hati achik Dineh cayaq okeh..cayaq..

May 29, 2013, 8:22:00 PM

Gambar last tu paling menikam qolbu. Rasa nak pergi teypeng je, Gewwwaaaaammm acik aidah tengok. Pinjam boleh?

May 30, 2013, 11:16:00 AM

adam muka umi ..sebijik

May 30, 2013, 3:27:00 PM

Sah ikut muka umie dia! ;P

Post a Comment