Ahli Kelab Kad !!

May 28, 2013

Home » » Terkejut...

Terkejut...



settle dah pegi klinik semalam...
tak payah susah-susah rebut parking sebab..
cik abg yang hantarkan..lega!!
meh la kita review sikit perkembangan adik tembun tu....


  • berat terkini adalah 4.65kg.
    peningkatan sebanyak 450gm dalam tempoh 14hari..semangat..semangat..
  • panjang semasa lahir adalah 54cm.maka,semalam bila diukur semula udah mececah 57cm.
    ada harapan cepat tinggi ni..
  • sangat sehat...pandai paut puting susu dengan baik..berak pon bagus!!


lain-lain sumer takde masalah....
bak motto hidup si Adam...
" susu biar cukup
basuh bontot jangan lambat"
hahahahahaha



makanya,..sebelum balik semalam...
misi kasik hadiah satu injection kat peha kanan...
second jab utk Hep B...
elok aje jarum masuk...karaoke pon bermula..
terkejut gamaknya....
siap putus suara la time menangis tu..
boleh tahan la penangan lontaran vokal dia...


bila balik rumah....


muka emosi sebab kene injection...
siap buat amukan takmo masuk buai..
cuma nak memerap dengan teman ajer...



pukul 4ptg macam tu...
perasan suhu badan si kecik tu macam panas sikit...
maka,misi pon cari termometer...



37.5'c
badan ada sikit panas...
senyum pon udah tak nak....
asyik la tayang muka cemberut je...




peha gebu gebas yang mendapat injection tadik....




penyudahnya..peha umie yang tak berapa dunlop ni jugak penawar hati..
asalkan dapat beriba...terus boleh tido..


jenuh la melayan amukan si kecik ni sampai umie lansung lupa berbarut...
mujur time maghrib tu sempat bertungku...



alhamdulillah..arini dah tak demam..
cuma masih lagik dalam frasa memerap...
tak boleh umie jauh sikit...
mulalah karaoke kilauan emas start....


4 comments

May 28, 2013, 3:47:00 PM

Aduh..kalau demam lepas enjek rasa tak best je...sian Adam

May 28, 2013, 4:37:00 PM

Hidung adam mancung !

May 28, 2013, 7:01:00 PM

Memang terkejut la Umie, tengah dok elok2 tetiba ada jarum mai geget paha, mesti la traumatik untuk si kecik tu. Takpa, achik Dineh doakan semoga kuat balik semangat tu lepeh ni, amin!

May 29, 2013, 8:10:00 AM

Alololo ciaaaan dia. Banyak lagi sesi injek ni cayaaang. Canno tuh.

Post a Comment