Ahli Kelab Kad !!

May 13, 2013

Home » » Hot...hot..hot...

Hot...hot..hot...




Mari acik-acikku...semuanya ke pantai..
untuk menghiburkan hati yang sedang luka lara...
dipantai yang menarik...dari pandangan mata..
menjadi tumpuan pemuda-pemudi di senja hari...
oh hari......
hahahahahahha...stendet.intro merepek!!!




petang semalam terhamatler panas membahang duk dalam rumah..
nak lepak luar rumah..takboleh sebab masih dalam kuarantin...
nak pasang aircond sepanjang masa,..
mau parah poket tok haji shahidan nak bayar bil letrik...
maka,...marilah kita menyarung outfit seperti nak pegi lepak tepi pantai....
walaupon lepaknya cuma di depan tv sahajer....







jomm...sape nak join kita pegi pantai..
make sure kene pakai kain atau seluar munge-munge ye...
kene amik feel.....






peha umie yang penuh dengan muatan....
dan seperti biasa...
haruslah saya yang konker penuh....
Abang kene duduk hujung2 sebab umie kata abang lagik berat dari saya..
sori bang..tak dapekla adik nak tolong....
tapi,..tak lama pun kitaorg dapat lepak atas peha umie..
umie suruh semorang turun baring bawah..
kebas kaki katanya...




umie berkain pelekat??!!...
umie memang macam tu..
main tibai aje kain apa dia nak pakai..
rasa-rasa macam arini nak jadi gegurl...
dia pakai kain batik munge dengan baju kedah..
rasa-rasa tak berapa gegurl...
dia pakai t-shirt dengan kain pelekat....
kata umie,..ensem jugak sekali sekala pakai kain pelekat...
haaaa...acaner tuh?..








16 comments

May 13, 2013, 12:12:00 PM

Aduhai Adam auntie tengok macam dah besar benar bila pakai macam tu:)

May 13, 2013, 12:13:00 PM

igtkan en suami yang berpantang...

May 13, 2013, 12:23:00 PM

ha ah betu ingtkan kaki suami tadi hehehe.. chomel baby

May 13, 2013, 12:48:00 PM

mmg betoi santai ni...

May 13, 2013, 1:59:00 PM

kain pelikat tok ke kain pelikat abah si umi kamu pakai tu?

May 13, 2013, 2:28:00 PM

cuaca skrg ni mmg panas ... caca ai tu pun tak pakai bj dok kat rumah... 3 bogel atas aku je yg menten berbaju lengkap ...huhu

May 13, 2013, 3:53:00 PM

nini thanks buh blog kite kat tepi tu..bangga kite..terus rasa feeling-feeling bersantai di tepi pantai..bersama cik adam..pakai seluat bunga-bunga...

May 13, 2013, 3:58:00 PM

wow!!!
seluar bermuda!

cuba pakai kain pelikat + baju pagoda...hahaha

May 13, 2013, 4:05:00 PM

haduii..kan main rilek lagi pesen si Adam tido.. hahaha.. takde pikir masalah langsung ye..

May 13, 2013, 4:11:00 PM

haahlah cuaca memang panas sangat kebelakangan ni, baby pun mesti tak selesa kan, lagi sedap pakai cam gitu..kita pun tak tau lah kalau dah bersalin nak pantang lagi dengan cuaca yang panas, huhu

May 13, 2013, 4:34:00 PM

alololo..sluar bunga-bunga yer..amboiii...santai tepi pantai kekdahnya yer..hehehe..umi berkain pelikat..lalalala

May 13, 2013, 5:00:00 PM

Nini, Adam nampak macam budak besar gitu...

May 13, 2013, 10:34:00 PM

Tetiba ja nak nyanyi lagu 60an tu, yg liriknya "di tepi pantai yg indah, ku duduk seorang diri, suasanaaaa sepiiii.." tapi tak semsuai sebab bukan sorang diri tu, bertigas, hehe!

Adam, ko memang sebijik muka umie, bebeh!

May 15, 2013, 9:55:00 AM

kain pelekat pun kain pelekat la....ni dah xde keje la ni memposingkan anak2 ngan tido...

May 15, 2013, 10:31:00 AM

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

May 17, 2013, 9:02:00 AM

Hahaha. Kelakar tengok Adam pakai seluar munge2. Sesuai sangat tu. Meh kita lepak pantai podeksen wiken ni..nak tak.

Post a Comment