Ahli Kelab Kad !!

May 22, 2013

Home » » WordLESS Wednesday

WordLESS Wednesday





Macam biasa...
wordless yang tak berapa nak less sangat..





tengoklah hasil kebun cik abg teman..
walaupon tanam dalam bekas polisterin terpakai ajer...
tapi...cuba tengok tahap kebesaran daun kunyitnya....
haaaa...ada kot lebarnya besar satu setengah tapak tangan..
panjangnya pulak membawak ke dua setengah tapak tangan..
~ni jenis pengiraan orang malas~
baja?...taik arnab sajer...


sape nak beli daun kunyit?..
murah aje..tiga kupang selai...



11 comments

May 22, 2013, 9:05:00 AM

hasil yang memberangsangkan ni

May 22, 2013, 9:06:00 AM

besar n yer!

May 22, 2013, 9:41:00 AM

wahhh suburnyerrr nini-d oiiiiii...jeles apek jual sayur kalau tengok ni..

aiii...mahal pulak la tahi arnab nanti..permintaan tinggi dari pekebun kunyit...

May 22, 2013, 10:07:00 AM

time nak buat rendang ni jadi rebutan nih

May 22, 2013, 10:08:00 AM

Masak singgang, masak rendang kalau ada daun kunyit sedap. Kakak goreng kerang/kupang pun bubuh daun kunyit tau:)

Subur betul ye...

May 22, 2013, 11:10:00 AM

kagumnyeee...

May 22, 2013, 11:53:00 AM

tgn sejuk dan subur ... jrg ade org tgn cam ni ..tgn aku panas semua tak subur pastu mati

May 22, 2013, 1:19:00 PM

taik arnab? wahh 1st time dgr.. ternyata subur..

May 22, 2013, 3:08:00 PM

ada masa nnt, ble lah join segmen #1 saya,

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/05/segmen-1-by-syanpunyabelog-saya-nak.html

May 22, 2013, 9:51:00 PM

Rumah akak pun ada tanam pokok kunyit tapi haluih tak cukup zat daunnya, kehkeh..

May 23, 2013, 5:26:00 AM

Suburnya nini. Kalau akak ni dah siap menu...hari ni gulai telur itik, esok gulai ikan siakap, lusa rendang ayam....Hehehe.

Post a Comment