Ahli Kelab Kad !!

May 23, 2013

Home » » Adam @ 1bulan

Adam @ 1bulan


Sekejap sangat rasanya masa berlalu......
rasanya macam baru semalam teman menahan sakit contraction....
rupa-rupaya udah berlalu sebulan peristiwa tu....



adik manja tembun yang ala-ala putih nih...
dah cukup sebulan arini...
Happy birthday sayang!!!
syukur,...membesar dengan sihat..
berak kuat...kencing lagik kuat!
berkat ke'kental'an umie bangun malam setiap jam demi memenuhi tuntutan susu dia...
insyaAllah,..Isnin ni pegi cucuk 1bulan....
pandai dah mencari-cari suara teman bila panggil nama dia...



timbangan terakhir adalah 4.2kg
kita tunggu hari Isnin ni...
berapa pulak berat badan terkini adik comel sorang nih...
sejak dah ada buai ni..kemain behavenya...
malam-malam dah mau tido atas tilam dengan teman....
buai tu cuma digunakan time malam bila kes emergency ajer...
kes emergency tu maksudnya bila susu gantung kalah pada aura buai..


kalo ingat-ingat balik...masa mengandung dulu..
CikMat tak boleh terima yang dia nak ada adik....
tapi,..bila adik dah keluar...
tak sangka memang dia sayang adik dia...
tolong dodoikan adik dia...
nyanyikan zikir untuk adik dia...
tolong enjutkan buai adik...
sebelum pegi sekolah pon jumpa adik dulu bagitau yang abg nak pegi sekolah...
moga berpanjanganlah kasih sayang abg ni pada adik dia...


9 comments

May 23, 2013, 2:13:00 PM

mmg geng la ngan izz..apabila mengempeng tak jalan..mmg aura buai yang mengatasi segalanya..kakakka

May 23, 2013, 2:17:00 PM

yeay cikmat abg yg hebat ...
bagus2 ... ala budak yg lebih kurang lahir ngan Fahim aku tu ... lebih kurang je perangai nye ... sikit2 je beza ...

cam zakwan anak nad beza 4 hari cik ngan fahim pun beza 4 hari

zakwan hari raya ke 4 fahim sehari sebelum raya cikmat 4 hari sebelum raya

mmg perangai sama gile ... syg adek, hati lembut .. orgnye manja ...

May 23, 2013, 2:44:00 PM

tu abang Long mesti nyanyi lagu enjit-enjit semut..hehee


ololo...cik ngah... copypaste umie dia

May 23, 2013, 3:43:00 PM

Moga berpanjanganlah juga kasih sayang antara abang dan adik..

May 23, 2013, 3:48:00 PM

Tembamnya.

May 23, 2013, 9:59:00 PM

Amboi comeinya pose Adam dalam gambaq first tu, cam tau ja Umie nak snap gambaq tu ha, bijak tu!

Ada buai mesti tidoq lena punya. Terserlah dah sikap penyayang abang long ha, baguih CikMat!

May 24, 2013, 12:03:00 PM

Happy birthday yg ke- sebulan Adam !!!! :)

Ye la, rasa macam baru lagi awak deliver :)

May 27, 2013, 2:36:00 PM

Terharu lah tengok abang tu buaikan adik. Nampak dah besar cik Mat ni. Talipusat dua beradik ni simpan sekali tak? Mak akak cakap kalau tak nak anak2 bergaduh, talipusat simpan sekali dalam 1 bekas.

Anonymous
May 31, 2013, 4:14:00 PM

I think thе admin of this wеb ѕite is genuinеlу ωοrking haгd in suppоrt of his webѕite, beсauѕе heгe еvery stuff is quality baѕeԁ іnformation.


Аlѕo visit my web pаge :: emergency plumbers birmingham

Post a Comment