Ahli Kelab Kad !!

May 6, 2013

Home » » Gemorning bebeh!!

Gemorning bebeh!!




tutup pasal cerita pilihanraya...
jangan komen atau tulis lebih-lebih..
ramai yang tengah sensitif time3 macam nih..




mari teman hidangkan korang dengan gambar yang menyejukkan mata...



















gambar mahal nih.......




gemorning bebeh!!!



hahahahahahaha...
adik masyam...jom mandi!




14 comments

May 6, 2013, 10:41:00 AM

So sweet senyum je adik masyam ni

May 6, 2013, 10:46:00 AM

Awesomenyaaaaaaa!
Tangkapan yg sgt menarik..

May 6, 2013, 10:51:00 AM

Comel jek, memang sejuk mata nengok gambar baby ni, hehe

May 6, 2013, 11:01:00 AM

Owhhh...dah pandai tidur mengiring ya. Comelnya. Gewwwwammmm...kalau dapat kat akak ni, akak peluk cium puas2.

May 6, 2013, 11:25:00 AM

Ya Allah... dah macam budak besar dah kakak tengok Nini. Geramnya macam pandai/tahu pulak org nak capture gambar dia boleh senyum:)

May 6, 2013, 11:52:00 AM

@syawalsimpsons
Tu pon terkebetulan dpt capture!

May 6, 2013, 11:52:00 AM

@sentebale hk
terkebetulan aje dapat tu..hehehehe

May 6, 2013, 11:54:00 AM

@Nurulhuda Abdul Latip
memang pengubat stress :)

May 6, 2013, 11:55:00 AM

@Aidah
umur 9hari lagik dah pandai tido mengiring kak..ila tido mengiring tu kemain lena lagik tidonya..montot nusuk pon boleh buat tak tau ajer.

May 6, 2013, 11:56:00 AM

@Kakzakie
tu la kak.memang dah rasa macam besar sgt si Adam nih,..padahal baru masuk 12hari.tido malam pun dah tak nak berbedung kak.

May 6, 2013, 1:11:00 PM

mahal gambo ni nini....

May 6, 2013, 5:37:00 PM

sukanya tengok baby nih...

May 7, 2013, 9:24:00 AM

tgh tido lagi ke tu mesti mimpi dok dlm perut umi tgh mkn eskrem tu kan ...

May 7, 2013, 1:33:00 PM

oooo...gambar ata sinyum la...cumel

Post a Comment