Ahli Kelab Kad !!

Jul 26, 2012

Home » , » Bajet pandai..!

Bajet pandai..!






bila tengok mak sedara..pak sedara...sepupu sepapat pakai henpone canggih..
gajet2 canggih macam i-phong..ipad..
mulalah nafsu nak beli tu meluap-luap..
rasa gojess aje tengok jari-jemari diaorg menari-nari menaip.....
mulalah start berangan nak beli jugak menatang macam tu....
time tu jugak terlupa betapa banyaknya bakti pc gabaks kat rumah tu....
stendetlah tu..bak kata pepatah..
" nak beli kucing parsi kacukan...
makcik diva di rumah dilupakan..."
ahaks!!





bila cik asbenn tengok teman dah mula buat meroyan macam tu...
dia pon kemain baik hati kasik pinjam eee pad dia nak tengok samada
gojess atau tak jari jemari wife dia nih menari atas eee pad dia.....
* ni kes takmo tambahkan kebocoran poket yg baru lepas bocor beli mesin basuh *
teman pon dengan perasaan penuh gojess meminjammya......
sekaliiiii.......bila tengok gambar nih......




.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


















bajet gojess dengan menreply pm order kastemer kat fb..
abaikan ajelah buku order yang dah serupa belacannn...!!!
teman pon jenuh nak paham macam-macam simbol shortcut yang teman tulis..





uwaaaa........
sikit pon tak gojeessss!!!!!!!
seksa lagik ada sebab kene tekan pelan-pelan...
blom campur lagik tak reti nak tekan kat mana cari simbol-simbol lain...
dah la tuh tak boleh taip laju-laju macam tekan keyboard pc gabaks....
riso pulak jahanam eee pad ni teman kerjakan.......
time tu jugak menghapuskan napsu nak beli gajet-gajet canggih nih sebab......
memang tak reti guna.....uwaaaaaa...sadisss!!!!







14 comments

Jul 26, 2012, 11:47:00 AM

APO KAN DAYO KAN....

Jul 26, 2012, 11:48:00 AM

mmg kalah la bab gadjet touch skrin...huhhuuuu...

Jul 26, 2012, 11:53:00 AM

saya pun tak reti guna..hehe

Jul 26, 2012, 11:56:00 AM

hahaha.. klakor je nengoknyer...

jom tgk tudung untuk raya ni.. :)
http://gerobokecik.blgspot.com

Jul 26, 2012, 12:03:00 PM

mula-mula mcm tu, lama2 mesti biasa :)

Jul 26, 2012, 12:35:00 PM

Sebab itulah rumah kakak dua pc kakak masih sayang nak tukar. Cuma tukar cpu dia dan monitor rasa lebih mudah nak tekan-tekan keyboardnya Nini..

Jul 26, 2012, 2:19:00 PM

fahim lagi terer dr achik nini ...hihi

Jul 26, 2012, 2:27:00 PM

Adusss! Sama cam akak. Orang kata nak blogwalking senang pakai tab ni. Akak pun belilah satu. Lepas tu kan, jari2 akak kan gemuks2. Punya payah nak menekan tu. Asik tertekan benda lain. Penyudahnya balik semula guna laptop. Lagi cepat menaip.

Jul 26, 2012, 3:26:00 PM

he..he.. samalah kita nini.. org lain guna gajet canggih nampak cool aje.. kita pulak terkial2.. akak pun sepuluh kali pakai abg akak punya sepuluh kali tanya sbb nak cari apa2 yg akak nak tu tak jumpa.. sudahnya pakai aje note book dengan laptop sendiri sudah.. sbb yg tu mmg dah teror..

Jul 26, 2012, 5:46:00 PM

beli la satu.. mule2 mmg le ssh.. lame2 ok la tu..

ps- tp aku tetap suke pkai laptop.. pueh dapat nekan keyboard..

Jul 26, 2012, 8:39:00 PM

nak cepat mmg payah la... hehe

Jul 26, 2012, 11:18:00 PM

Akak pong kalau bab sentuh2 ni cuma henpong ja. Yg lain tu masih guna laptop & desktop, itu jugaks yg selesa untuk akak :)

Jul 27, 2012, 10:03:00 AM

hahaha...anak aku kalau tgk aku tekan2 ipad dia cepat2 dia sibuk tepis...nyampah la tu agaknya sebab mak dia punya terkial2...harapan jugak la aku nak beli tuk diri sendiri...senasib

Jul 27, 2012, 9:09:00 PM

hehehe..boleh kak tp lambat sikit la sbb tak biasa kan..hehe

practise make perfects!:)

Post a Comment