Ahli Kelab Kad !!

Jul 13, 2012

Home » » Dia mogok pulakkkk....

Dia mogok pulakkkk....





sekejap lagik nak punch card masuk opis nih...
keje rumah pon semua dah settle dengan jayanya.....
patutnya bolehla rileks dengan tenang sambil minum nescafe o ais dulu..
tapi.....
ni teman berusaha mengeluarkan segala ilmu memujuk dalam dada....
sebab.............



 tengoklah.......
angin takde...ribut takde.....
makcik nih pulak melancarkan mogok...





 nak kata mogok frieskies.....takkan kottt....
satu hari 3 kali sehari makan....
tak campur lagik layanan diraja dari teman....
siap tolong bacakan bismillah dgn doa makan lagik untuk dia....
takkan camtu punya 1st class pon nak mogok.....




 nak kata tak kasik pegi dating malam tadik...dah pon pegi...
teman bukakan pintu untuk dia masuk semalam pun dah pukul 10.15malam..
tido pon elok aje tido sesama atas katil....




 nak kata takde aktiviti riadah pagi nih pon ada jer..
elok aje dia terkinja-kinja tengah padang tadik main aci nyorok dengan burung layang-layang...
terlompat-lompat kegembiraan ajer teman nampak tadik.....




korang tengok...
dia buat muka kejungggg.........kerek makcik nih...
suka hati la dobot.....
teman ada banyak order nak catch up nih...
break pukul 11pg kang la teman sambung pujuk ye.....
kamu merajuk la puas-puas dulu..
rasa-rasa lapar kang..kamu bacaler doa makan sendiri...pehtu makan!





14 comments

Jul 13, 2012, 8:53:00 AM

Datang bulan kot..

Jul 13, 2012, 9:01:00 AM

olo-olo....chumellnye majok....heeee

Jul 13, 2012, 9:05:00 AM

hahaha, comelnya..sakit perut kot

Jul 13, 2012, 9:21:00 AM

alololooo sweet je dia majuk! :)

Jul 13, 2012, 10:03:00 AM

Dah kepenatan berkinja di padang itu sebab nak rehat..

Jul 13, 2012, 10:07:00 AM

haha...saje je tu carik perhatian..huhu

Jul 13, 2012, 10:16:00 AM

alor berat benar la merajok tu..bekpa tu....jgn nnt mem mls layan kamu mokcik

Jul 13, 2012, 10:19:00 AM

gado ngan bf kot....alalal DOBOT muchuk...(meh aku try pujuk plak)

Jul 13, 2012, 10:31:00 AM

alolololo.... comelnya dobot merajuk!
hahahahahaa

Jul 13, 2012, 10:32:00 AM

ada tak kena kot..kot tak sehat ker..

Jul 13, 2012, 11:00:00 AM

he..he.. dobot, dobot.. eh..eh.. ninie, ninie.. ha..ha..

Jul 13, 2012, 11:47:00 AM

Alahh... apo kono lak bakal monantu den tu. Mandang kamera pun tak nak. Nanti achik bagi duit tambang bas kek atuk Milo. Brapo sen agak eh sampai Taiping?

Jul 13, 2012, 4:54:00 PM

Dobot ni comel betul tingkah lakunya...

Jul 14, 2012, 9:44:00 AM

Awat pulak tu Dobot? Sedih la heh tengok..teruk tu nampak merana sangat..

Post a Comment