Ahli Kelab Kad !!

Jul 2, 2012

Home » , , » Kedai mini bergerak..

Kedai mini bergerak..





Start dari pukul 10 pagi tadik..sampailah ke pukul 12.20tgh hari...
sakan teman pusing pekan Taiping...* macam besar sangat pekan Taiping tuh*
sampaikan stesen minyak pon teman singgah..sebab tangki minyak dah blink..blink...
tapi lega sebab semua urusan selesai......






 sesi kurier keluar kerepek bayam..popia horlicks selosai dengan jayanya...
barulah boleh tengok channel cerita Korea dengan tenang...





 kedai mini bergerak buat tawaf dari Cold Storage beli kulit popia...singgah Dynamic Bookstore beli kertas kajang,masking tape..masuk pulak BigSeed beli barang plastik...singgah Giant beli minyak..bla..bla..dan akhir sekali jumpa adik kedai petrol isi minyak TAH...
semputtttt kaki tekan pedal minyak & brek....!!




mujur ada jiran sebelah rumah boleh tolong fetchkan CikMat balik sekolah..
kalo tak,..mau meroyan teman nak terkejar-kejar amik CikMat....
bila sampai rumah pulak...
tengok ada makcik ni buat perangai....



merajuk!!...



haishhh...tak paham betol la teman...
tak dibagi dia ikut naik kereta..dia menggedik nak ikut sekali..
bila dibagi dia ikut naik kereta...tak sampai 500 meter jalan...
dia dah tak tentu hala buat-buat tak cukup oksigen sebab nak turun dari kereta......
korang tak ghase macam nak sekeh makcik nih.....adoiiyaaiiiii!!






9 comments

Jul 2, 2012, 4:25:00 PM

Kahkahkah nampak mata ja Dobot, sian tu merajuk! Adehhh macam2 la ko ni Dobot!

Jul 2, 2012, 4:29:00 PM

hahaha mana ade kucen suka naik keta ..gayat ... kucen aku sampai cirit2 dibuatnye ...hahah

Jul 2, 2012, 4:56:00 PM

hahaha...mana la ko dapat si dobot ni....kelako..kelako...

Jul 2, 2012, 5:35:00 PM

Hahaha. Apesal boipren dan girlpren ni ha? Mesti ada kena mengena dgn cuaca ni. Macam sama je suka buat orang nak sekeh kepala dia. Tak paham akak.

Jul 2, 2012, 5:38:00 PM

Makcik mane tu? Kekekkee.. ;)

Jul 2, 2012, 7:09:00 PM

Salam. Nini akak ngah tunggu Wardah confirm nak popia ke nak kerepek...mengada2 btul, Dobot tu nape? umie la punya hal tak pedulikan dia, majuk la...

Jul 2, 2012, 8:00:00 PM

banyak membeli belah yong..

Jul 2, 2012, 8:43:00 PM

alhamdulillah mendapat sambutan yer...rezeki2...kene pandai bahagi maso la lepas nih...:)

Jul 3, 2012, 10:13:00 AM

syukurlah kan rezeki baik..astro 393 skrg suka tgk apa?

Post a Comment