Ahli Kelab Kad !!

Jul 19, 2012

Home » » Who Do U Think U Are?..

Who Do U Think U Are?..










korang tengok...
dia buat dah perangai sakai dia.....
pandang kita serupa nampak hantu...



















bulu telinga & bulu muka sama naik banyaknya...
nak kene trim nih....










































who do u think you are to have the pleasure enjoy seeing my picture?..






12 comments

Jul 19, 2012, 9:54:00 AM

suka ati aku la nk tgk ko natang gebu telinga berbulu....

Jul 19, 2012, 10:03:00 AM

mok garangnyer muka

Jul 19, 2012, 10:06:00 AM

serius nyer dia...

tapi comey..

walaubagaimanapun comey akak tetap takut kucing ...hehehe

Jul 19, 2012, 10:42:00 AM

Cute nyer!!

reeneeraaid.blogspot.com

Jul 19, 2012, 10:45:00 AM

Comelnya kucin.

Kucing yg naik lif ngan saya sebijik kaler nih.

Jul 19, 2012, 11:09:00 AM

comelnyer

Jul 19, 2012, 11:40:00 AM

jemput join segmen nie :)
http://bieyshastory.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-dan-diblogwalkingkan-by.html

Jul 19, 2012, 12:16:00 PM

fuiyyooooo...hensem siot dobot..nampak garang...biarlah bulu telinga dia panjang, boleh masuk Guinnes world of cat record..haha

Jul 19, 2012, 12:27:00 PM

Haiik..bakal mak mentua pun nak tengok gak rupa paras terkini bakal menantu. Manalah tahu kot hilang sebelah telinga ke, hidung tak berlubang ke. Tak lama lagi nak tempah cincin tanda. Kang tak pasal2 atuk merajuk. Hihihi.

Jul 19, 2012, 2:46:00 PM

geramnya lah tengok si dobot ni.. selamat berpuasa nini..

Jul 20, 2012, 12:06:00 AM

rase cam nak masok dalam gambo.. buleh dak???

Jul 22, 2012, 10:08:00 AM

Sukanye pulak tgk muka kucing awk ni... gebu.. terus rs nak bela kucing lak...hehee

Post a Comment