Ahli Kelab Kad !!

Jul 20, 2012

Home » , » Stok bulan Ramadhan

Stok bulan Ramadhan























































inilah stok pembuka selera ketika bersahur kami di bulan Ramadhan...
hasil air tangan sendiri....alhamdulillah...
nikmat menikmati hasil air tangan sendiri tiada bandingannya.....
tanya aje pada yang dah berpeluang merasainya....







Salam Ramadhan Al-Mubarak dari kami seisi keluarga buat semua umat Islam....
insyaAllah kita mampu menunaikannnya dengan penuh sabar,tawaduk' & penuh penghayatan..






23 comments

Jul 20, 2012, 8:50:00 AM

wah..banyaknya stok....nak sebekas bley?..
salam ramadhan al mubarak..:)

Jul 20, 2012, 9:05:00 AM

selamat menyambut bulan ramadan.. semoga puasa penuhlah kita tahun ni yer ;)

dobot tak curik ikan tu? selamba jer dia tengok/..ekeke

Jul 20, 2012, 9:12:00 AM

wahhh terer wat ikan kering ....

tuab doktor plak tu yg buat ...

Jul 20, 2012, 9:17:00 AM

nyam2 ikan kering.
sedap ni mkn time sahur..
ngantuk2 kene ikan kering cerah mata sikit..
selamat berpuasa juga.
semoga ramadhan tahun ni lebih baik utk kita semua.
sama2 berusaha utk daapt Rahmat Allah di bulan ni.

Jul 20, 2012, 9:20:00 AM

wow..sedap tu..pembuka selera..

Jul 20, 2012, 9:24:00 AM

Salam ramadhan utk nini & family.

Jul 20, 2012, 9:38:00 AM

wah.. banyaknya stok dia..buat sendiri pulak tu.. kagum akak.. mmg berseleralah time berbuka dan bersahur nnt.. Salam ramadhan buat nini dan keluarga.. Selamat berpuasa..

Jul 20, 2012, 9:56:00 AM

fuh!meleleh air liur tgok akk punya pembuka selera nie,bleh terbuka segla2 klau tgok di bln pose..kihkih da lme xmkn ikan kering buatan sendri..huhu

Jul 20, 2012, 10:07:00 AM

mokcik dobot guard..kire cukup ke tak ikannyer

Jul 20, 2012, 10:25:00 AM

Ikan masin goreng cili padi..sedappppp!!

Jul 20, 2012, 11:28:00 AM

byknya stok.. hehe senang kan, makan ngan nasi putih pun sedap . plan nak buat stok sambal ikan bilis kering

Jul 20, 2012, 12:23:00 PM

Alhamdulillah... syukur nikmat kakak sekeluarga juga dapat merasa airtangan tn. doktor dan isteri tercinta.

Dah habis dah kakak punya Nini. Memang mantopz. Sedap tak boleh nak kata.

Selamat berpuasa dan maaf dari kakak buat Nini dan keluarga.

Jul 20, 2012, 1:52:00 PM

beria dobot intai-intai ikan...nak lettew ;)




best giler banyak stok, pas le sikit ;)

Jul 20, 2012, 2:27:00 PM

wahhh.. mesti sahor n berbuka lebih berkat bile semua buat sendiri kan..

slamat bepuasa my prenn.. =D

Jul 20, 2012, 2:54:00 PM

wah homemade ikan kering mesti besh!!

Jul 20, 2012, 3:05:00 PM

sahur kalo bau ikan masin, mmg cepat celik mata.. beruntunglaaaaa dpt suami pandai buat ikan masin..

Selamat berpuasa utk emy sekeluarga..konpem masak sodap2 nih..

Jul 20, 2012, 3:17:00 PM

Memang sodap! I LIKE! Tabiklah Nini buat sendiri ikan kering tu!

Serius benor Dobot mengawasi proses pengeringan ikan tu, kehkeh..

Jul 20, 2012, 3:43:00 PM

wauu..home made ikan kering...dobot tenung aja tu..hahaha

~selamat menyambut ramadan ya~

Jul 20, 2012, 5:00:00 PM

Nini, akak respect u all husband & wife. Bleh buat mcm2...Anyway Selamat Menyambut Ramadhan kepada Nini sekeluarga. berenti2lah buat keje menyakat C.Mat tu.

Jul 20, 2012, 6:27:00 PM

Alhamdulillah ada jugak rezeki akak nak merasa. Terima kasih, dik, ingat jugak kat akak ni.
Kemain garang muka mak guard dobot tu. Ada komisen tak ni?

Jul 20, 2012, 7:06:00 PM

bila tgk entry nih teraso rugi lak PM sebab tak mkn ikan...hehe

Jul 21, 2012, 12:51:00 PM

sedapnyaaaaaaa :)

salam ramadhan kak..

Jul 22, 2012, 10:02:00 AM

As salam Dini,

Wah, syiooooknye buat sendri ikan kering!!! Best2 :) Post lah ke Peru kebekas...hehehee :))

tgk miau tu menjeling jek tgk ikan tu ye...;))

Selamat berposa Dini & family! Wishing you a blessed month of Ramadhan...insya'ALLAH :))

Post a Comment