Ahli Kelab Kad !!

Jul 6, 2012

Home » , » Hatiku rindu.....

Hatiku rindu.....




rasanya..semua tahu kan...
betapa admirenya CikMat dengan idola dia....
sampai teman pon jeles dibuatnya...
tapi..bila sekali sekala CikMat rindu dengan umie dia...
















 tido sambil tangan peluk umie.....
nyaman sangatlah tu dapat tido sambil sepit kepala celah ketiak....
tangan pulak gentel siku umie sampai terlena...
2jam cikmat tido..
jangan kata kaki...bontot paling kebass...!!




rasa macam baru aje lagik teman bersalinkan budak nih...
macam terasa-rasa lagik nikmatnya menyusukan CikMat selama 1 tahun 7 bulan...
kalo tengok balik bekas ceaser kat perot....
macam ilang ingatan kejap rasanya......speechless!
4 tahun dah parut tu kekal kat sana....
bila lagi lah teman nak merasa nikmat mengandung lagi......





10 comments

Jul 6, 2012, 12:54:00 PM

Nanti ada rezeki ada la baby baru kak...

Jul 6, 2012, 2:05:00 PM

insyaallah nokkk... ada rezeki tu...
dapat le merasa nikmat tu lagi...

Jul 6, 2012, 2:24:00 PM

Itulah berkat susuan yg diterima olehnya Nini. Jauh mana pun dia langkah ibu juga yg paling best...

Dah 4 tahun bolehlah proceed another one buat partner CikMat:)

Jul 6, 2012, 2:44:00 PM

ala comey nyer dia tido.. lena sungguh sama ngan adib manja

Jul 6, 2012, 3:22:00 PM

cikmat dah besar dah ....

Jul 6, 2012, 10:03:00 PM

comel betol cikmat ni..nanges ke tu..hehe

Jul 7, 2012, 11:13:00 AM

usaha tangga kejayaan..


cayok2!!

Jul 7, 2012, 12:39:00 PM

InsyaAllah ada lagi adik2 cikmat tu. Ada complication ke masa deliver cik mat dulu, nini? Akak merasa bersalin normal tapi yg kedua ni tak cukup bulan sbb air ketuban akk dgn tak semena mena kering. Terpaksa induce. Usaha lagi ya, nini. Mkn kurma byk2. Akak doakan agar nini dapat tambah zuriat lagi. Amin.

Jul 7, 2012, 1:59:00 PM

dah sampai masa la tuh utk CikMat dapat adik tu...:)

Jul 8, 2012, 7:59:00 PM

kat pipi cik mat ada kesan air mata ke tu? ;)


insyaallah....jgn putus asa. ;)))

Post a Comment