Ahli Kelab Kad !!

Jul 30, 2012

Home » » Tutup dah !!!.....

Tutup dah !!!.....






status kat mukabuku arini......










Due to UN-EXPECTED orders that we received....
All order have to be closed early than the date that we inform.

Thank you for the support..

All order will be courier out starts on 7th August till 11th August 2012.


Customers who still not yet done their payment,kindly proceed your payment before 3th August 2012 or..I have to cancel your order.

Please sms me to advice your payment method.


TQ






teman terpaksa closed order harinih sebab.....
since pukul 9pagi tadik sampailah pukul 12.40 jap ni tadik...
untuk popia horlicks aje teman dah terima lagik 20 bekas....
kerepek bayam dah 8 bekas lagik...
tu blom campur order yang dah sedia ada di tangan...
oleh sebab takmo mengkucar-kacirkan kepala otak teman yang dah sedia kucar kacir nih....
siang ngadap kulit popia..sampaikan tido pon mimpi gulung kulit popia...
teman & rakan kongsi terpaksa tutup order arini...
cukup-cukup sudah....cukup sampai disini saja....
lets focus pada keje yang menanti nak disiapkan...






InsyaAllah..dengan izinNYA...
order anda semua akan teman kurier keluar bermula 7 Ogos 2012 hingga 11 Ogos 2012..
terima kasih atas kepercayaan anda semua terhadap produk homeMade teman nih..
anda tahu siapa anda yang teman maksudkan...




kalo 3-4 hari nih tengok blog teman serupa tak bermaya...
mahapkanlah daku...
ketahuilah bahawa daku masih bizi mengentel kulit popia...!!!!!









12 comments

Jul 30, 2012, 1:44:00 PM

Bagus business Nini.
Tahniah inilah yg effisyen tak perlu tunggu dah tak tercapai baru inform. Customer mesti happy..

Jul 30, 2012, 1:58:00 PM

Iiihaii...sempat2 je akak masuk order. Kalau tak kempunan pulak akak.
Nini, sekali sekala, regang2kan jari tu sikit. Takut cramp pulak sebab menggentel terutama cik kelingking. Akak bercakap ni dari pengalaman akak dulu kala. Sekarang ni dah pencen. Hehehe.

Jul 30, 2012, 2:23:00 PM

Selamat menggentel kulit popia, Nini! Laju masyuk nanti tuuu!

Jul 30, 2012, 2:45:00 PM

betoi2 berjaya ni...

Jul 30, 2012, 4:44:00 PM

@Kakzakie tak sanggup kak..tak sanggup nak buat keke melebihi kemampuan diri.

Jul 30, 2012, 4:44:00 PM

@Aidah tu la..mmg rezeki akak masuk order tadik..elok je lepas tu,nini close order.harapnya bila dpt produk ni nanti,kenelah dgn selera tekak akak :)

Jul 30, 2012, 4:45:00 PM

@Dinas Aldi mekasih kak...laju masyuk?..ahkak blom tengok dia punye laju keluar nanti..pitam!~

Jul 30, 2012, 4:45:00 PM

@syawalsimpsons syukur... :)

Jul 30, 2012, 9:48:00 PM

tahun depan kalau buat lg kompem order!

Jul 31, 2012, 12:02:00 AM

mujur aku tak ngandong.. kalo tak mau kempunan aku nih..

Jul 31, 2012, 12:45:00 AM

As salam Nini,

Alhamdullillah murah rezeki bulan puasa! :))

Jul 31, 2012, 12:14:00 PM

ye sama2..ewah....nant msg aku no acc ko ngan total aku nyer brapa eh...aku nak bayar..

Post a Comment