Ahli Kelab Kad !!

Jul 5, 2012

Home » » Penangan kangkung

Penangan kangkung




umie : Ahmad,..sayur apa yang paling sedap?
CM : errmm..sayur kangkung!!




nak tengok bukti?...
mai..mai..silakan.....















dapat makan nasi putih,ayam goreng & sayur kangkung...
dah rasa macam " syurga" pada dia...
offer KFC atau McD pon dia tak layan....
~ bagus CikMat..cepat umie ko kayo... ~
nak buek camno....anak bujang den nih napsu makan selera kampung...
tak dapek makan nasi 2 kali sehari...
serupo macam tak cukup napas dalam paru-paru..
dapat pulak umie buat tumis sayur kangkung....
time tu nasi pon makan ikut syarat ajer...
yang penting,..sayur kangkung..!






22 comments

Jul 5, 2012, 9:52:00 AM

samo ngan laki den la ni....selera kampong....1 hari tarak nasi..tarak jalan itu badan...alahai

Jul 5, 2012, 10:01:00 AM

bagusnye ... mkn sayur cam ne ko ajar ni .. puas dah aku ajar dr kecik tak layan ... karot pun kdang ikut mood....

Jul 5, 2012, 10:02:00 AM

CikMat boleh geng dgn auntie dan atok (bapak auntie)..

Kalau Nini nak tahu kakak sekeluarga semua suka kangkung. Kalau nak buka selera kami masaklah sayur kangkung:)

Jul 5, 2012, 10:10:00 AM

@syawalsimpsons hakhakhak..bahasa apa ko guna ni wei?!..

Jul 5, 2012, 10:10:00 AM

@eima ntah.aku pon tak perasan.yg aku tau,1st time dia saje try nk makan sayur kangkung,trus jatuh chenta nk makan sayur kangkung,bayam,cendawan,kobis..

Jul 5, 2012, 10:11:00 AM

@Kakzakie yeay!!...samalah selera kita kak!~

Jul 5, 2012, 10:17:00 AM

akak suka daun kankung saja batang nyer akak xmakan heheh

Jul 5, 2012, 10:30:00 AM

nafisah pun paling suka kangkung & bayam..
Wah cikMat makan nasik minum air mekdi

Jul 5, 2012, 11:02:00 AM

@makchaq cawan je mekdi makchaq..ayaq dalam tu ayaq ribena baki bekal pi sekolah..hakhakhak

Jul 5, 2012, 11:02:00 AM

@adyna nini makan semua melainkan batang dia yg keras & akar dia ajer.hakhak

Jul 5, 2012, 11:04:00 AM

amboiii sampai mcm tu sekali dia mkn!heheheheh ~

Jul 5, 2012, 11:11:00 AM

Good boy la Ahmad ni. Makan sayur byk2 tau..

Jul 5, 2012, 11:47:00 AM

bleh geng lah ngan my son...
peberet sangat2 ngan sayur kangkung
setiap hari sayur kangkung pun tak pe kekdahnya....

Jul 5, 2012, 11:53:00 AM

wahhh.. kena kena ketemukan dgn mi-cah ni.. dia pun penggemar sayur2 hijau.. pegaga paling suka.. org kampunggggg.. ye tak?

Jul 5, 2012, 1:08:00 PM

bagusnya cik mat...anak aku sayur yang paling dia makan cuma carrot je..

Jul 5, 2012, 2:29:00 PM

CM bagus...makan makanan seimbang, sapa lagi yang ajar, umie CM lah.

Jul 5, 2012, 3:19:00 PM

bagusnya cik mat.. kecik2 dah suka makan sayur.. anak2 akak, sorang pun taknak makan sayur.. ikut macam maknya dulu.. he..he..

Jul 5, 2012, 3:57:00 PM

hehehe...buleh buat genglah dengan akak ni.. saya pun sukkkaaa sayur kangkung.. Tapi lagi best kangkung kampung yang daun besar sket tu..Tapi, susah nak dapat..
Biasanya kangkung yang daun panjang tu je.. But i'm lovin it! =D

Jul 5, 2012, 4:32:00 PM

Baguih CikMat makan sayoq! Popeye makan bayam, CikMat makan kangkong!

Jul 5, 2012, 5:42:00 PM

Anak saya masa kecik2 suka mkn sayur, bila dah beso nih...tak suka plak sayur...hurmmmm...

Jul 5, 2012, 6:00:00 PM

Patutlah otak dia cerdas, suka makan sayur rupanya. Susah nak jumpa budak kecik suka makan sayur. Anak akak yang dah besar2 pun nak kena paksa telan sayur. Sayur tanam sendiri ke, nini?

Jul 5, 2012, 8:11:00 PM

bagusnye mau mkn sayo.. kalo harith ni baru nampak ijau dah tolak pinggan.. caya lah afif..

Post a Comment