Ahli Kelab Kad !!

Jul 17, 2012

Home » » CikMat vs AirMata

CikMat vs AirMata







selalu kalo singgah blog teman nih...
kompem kengkawan semua disajikan dengan gambar CikMat tersengih riang ajer kan...
haa....ni exclusive dari CikMat.....
CikMat vs AirMata....







 sedihla sangat....padahal..!









 haaa...propa nak..propa..
semedang propa ajer...
kalo dah belon tu pecah,..tak payahlah sedih sangat....
karang umie tiupkanlah yang lain..









anak bujang sorang ni.....
kalo dapat buat konsertt test pitching sore....
tobattt rasa nak picit-picit ajer...




CikMat jarang dah buat konsertt nih....
tambah pulak dah setengah tahun sekolah nih...
konsert kat atas tu pon kebetulan jadi sebab dia tengah tak sehat..demam al-kisahnya..
tapi hati tu merenyam nak jugak masuk temasya sukan Ketapang.....
habuannya,..amik..
hari tu ajer dekat 15 kali buat konsert....
blank fius kepala umie ko nak......








penghujung konsert airmata......













































kata chenta sangat dengan ayah...
tapi umie jugak yang pujuk.....
*apapontakboleh*









11 comments

Jul 17, 2012, 2:13:00 PM

alahai cian la demo..nangis bukan main lagi...ni boleh berlakon ni...

Jul 17, 2012, 2:16:00 PM

budak kalo tak sihat macam tu lah....asyik wat konsert jer kejenyer

Jul 17, 2012, 2:21:00 PM

Alalaa...sian dia :)

Jul 17, 2012, 2:33:00 PM

Bab pujuk memujuk mestilah Ummi yg terrer kan CikMat. Sesekali buat ummi gelabah bila CikMat berair mata..

Jul 17, 2012, 2:39:00 PM

huhu....nangis pulak cik mat ye...

Jul 17, 2012, 3:11:00 PM

Kalau bab hati ni, ummie lah paling pakar. Mana boleh challenge, kan. Akak percaya sampai bila2 pun dia mesti rujuk ummie jugak kalau sudah patah hati. Hihihi.

Jul 17, 2012, 3:19:00 PM

Nafisah pun dah jarang nangis..kecuali kalau sakit la..

Nangis ngada2 tu ada la jugak...

Jul 17, 2012, 4:31:00 PM

naluri budak2 kan..dia dah tahan lama kot hehehe

Jul 17, 2012, 6:14:00 PM

ehhhe.... belon pecah je pon, ye.. tak pa la, nanti mummy cari lain.. seguni mama tiup. heheh =)

Jul 17, 2012, 9:47:00 PM

sedey beno rupenye..

tu la, time sonok die nampak ayah tp bile sedey nak umie juge..

Jul 18, 2012, 8:36:00 AM

hahaha klakar betui .... cikmat sama cam fahim suka menangis klu emnde yg die suka rosak ... contoh belon la .....

Post a Comment