Ahli Kelab Kad !!

Jul 15, 2012

Home » , » Senamrobik..!!

Senamrobik..!!






kemain abang stretching....
kelassss.......
tapi..,mata abang tetapppp nak pandang.....








aweks dia kat depan tu...ahaks..
kantoi la pulak abang stretching pandang awek...







ni namanya senaman kick boxing..
jangan memain.....abang pandang awek lain..
saya debikkk abang..!






tup...tup....








eh...tetiba plak...
hahahahahahha.....





hari nih KETAPANG 89 ada temasya Sukan......
gambarrrrrr panjang kene tunggu 2-3 hari lagik ye.....
hazabbbbb pc tua teman ni nak transfer gambar dari kamera canggih Hafiz Ali...
mencungap kejap...tarik napas....hembussss...









13 comments

Jul 15, 2012, 5:39:00 PM

hee lama dah tak senamrobik..best best

Jul 16, 2012, 12:15:00 AM

wah bersenam pun dapat hadiah eh???

Jul 16, 2012, 12:27:00 AM

mana le ang punya shout box... tak nampak pon.

Jul 16, 2012, 3:11:00 AM

Hamboi, garangnya Puan Nini kita ni siap nak debik cik abang.. Hehehe..

Lama dah tak bersenamrobik.. Dulu kat U amik kokum senamrobik, siap dapat 2nd place lagi masa pertandingan senamrobik.. Hehehehe..

Tapi sekarang dah kejang, kematu, abih da.. Ape pon tak hengat.. Sobs! T_T

Jul 16, 2012, 9:28:00 AM

@Gnie Syazni ni senaman versi malas + lemau :)

Jul 16, 2012, 9:28:00 AM

@Papa Mifz tu propa aje lebey..hahaha

Jul 16, 2012, 9:28:00 AM

@Makbed shoutbox tadak...dah buang...ramai sgt gatai tangan buh ayat 18sx!!!

Jul 16, 2012, 9:29:00 AM

@Misz Mieza hahaha...sebab garang sengal tu la cik abg sayang :D (perasan jap)

Jul 16, 2012, 10:00:00 AM

wahhh tu senaman kick boxing...gayo macam senam tari jee

Jul 16, 2012, 10:47:00 AM

p senamrobik gak sabtu baru nie ikut en babah tapi tak best heheh

Jul 16, 2012, 2:53:00 PM

Senamrobik saya naik tangga turung tangga jer lah pagi petang ☺☺

Jul 16, 2012, 3:21:00 PM

Wallamak, tak cukup tangan nak pegang hadiah lagik. Itulah..kalau nini masuk hari keluarga Columbia hari tu, kompom berbakul2 hadiah. Hihihi. Dobot tak masuk ke temasya sukan Ketapang nih? Kurang2 lawan tenung dgn kucing jiran sebelah ke.

Jul 16, 2012, 4:05:00 PM

Dah senam-senam tapi macam ada makan-makan je kelihatannya..

Post a Comment