Ahli Kelab Kad !!

Jul 16, 2012

Home » » Close Order - 1 Ogos 2012

Close Order - 1 Ogos 2012







~ NINI'S HOMEMADE PRODUCT ~












oleh kerana order yang teman dah terima sekarang ni agak membukit...
mencungap napas nak save tenaga untuk menggulung..menggoreng & menyira popia....
mujurlah kerepek bayam tu rakan kongsi teman yang handle...
so takde la sesakkk napas sangat.....
oleh itu dengan ini diumumkan.....
close date untuk tempahan kerepek bayam & popia horlicks terpaksa teman percepatkan demi memenuhi tuntutan order kastemer-kastemer teman yang gorjessss.....




kesemua order untuk raya akan dikurier keluar bermula 7 Ogos..
dan last order InsyaAllah akan sampai ke depan pintu gate kastemer pada 13 Ogos 2012....
sebolehnya,...minggu akhir berpuasa tu..
teman taknak la buat abang-abang kurier menyirap lap peluh menitik menghantar bungkusan teman nih...
biarlah diaorg bergumbira bawak lori/motor anta surat urgent sambil nyanyi lagu raya sepuas hati....
ha..ha..ha..ha..



untuk order by hand pulak.....especially area Taiping
insyaAllah.....until 15 Ogos teman masih ada lagik ber"hibernate" di Taiping.....
until tarikh yang dinyatakan tuh,..insyaAllah stok popia masih ada!..
bagi by hand ke arah Tlk Intan....
seminggu sebelum raya kita roger-roger jumpa kat Menara Jam Condong hokeh....




so...
dun be shy-shy...
tempahan masih dibuka sehingga tarikh dateline....
boleh aje sms/call 012-3235047 untuk tempahan atau
pm sahaja di fb Azraai Emy...
sekian berita dari dapur HomeMade





3 comments

Jul 16, 2012, 2:55:00 PM

Wah...byk tempahan, rezeki nak posa ☺☺

Jul 16, 2012, 11:40:00 PM

alhamdulillah..byk tempahan:) dari ari tu nak buat popia gulung ni tak terbuat2..

Jul 17, 2012, 1:54:00 AM

Alhamdulillah, murah rezeki nak masuk bulan al-mubarak nih ye.. =)

Post a Comment