Ahli Kelab Kad !!

Jul 9, 2012

Home » » CAT Family Day

CAT Family Day






semalam dengan jayanya...
kami 3 beranak telah rela hati mem"burn"kan lagik kaler kulit kami....
oh...sem sangat rasanya.. * gulp! *






diaorg pilih tempat yang memang best...
dapat pulak buat family day time musim panas nih.....
ooohhhh...hooo...tak terkata gelapnya mata berpinau dek panasss....






hero-hero yang udah berswimming suit..
umie aje yang tak berswimming suit.....tak koser nak beli.
ayah gegeh dok pakaikan gelang tangan kitaorg...
al-maklumler..masuk free.







kanak-kanak ni memang agak hover..
sentisa menjadi mangsa pelukan ramai staffnurse dek kerana 
mereka tertawan dengan senyuman manis & lesung pipit budak nih...
ko jangan macam-macam CikMat.....
cuak umie tengok ko kecik-kecik lagik dah pandai memikat awek.....
bukan ajer awek..nyonya jual ikan pon boleh jatuh sayang dengan budak nih..
kata nyonya tu.. " anak U punya bahasa ( budi bahasa ) sangat baguss wooo "






acara isi air dalam botol...4 tahun - 12 tahun...
nasib baik CikMat layak masuk..kalo x,..jenuh la nak menjawab...






ayah yang duduk sebelah CikMat sepanjang games..
kekunonnya nak memastikan CikMat pegang botol dengan betul...
rupa-rupanya...






ni ngelat namanya bang..!!
patutlah team anak abang menang no. 2......






mamat seluar jalur ni kan...tak bersalah aje pakai seluar macam tuh...
bajet bodylicious sangatlah tu...body ketul-ketul..
hadoooii....hahahahahaha.....





hai bang...
takkan kasik hadiah untuk anak sendiri kotttt.....tettt!!!!







acara budak besarr pulak..teman memang tak turut serta..
jadi tukang amik gambar sajor...sambil-sambil tu senang nak pantau CikMat...





acara Lagoon Race..
lagik banyak ketawa dari main sebenarnya..
sebab..ramai yang terbalik time tolak pelampung tu...
muatan berat kekdahnya...






si bodylicious enteprem sekali lagik....






untuk acara ke dua...tarik tali dalam air....
tobatt kelakar time nih...





staff perempuan lebih ramai dari lelaki....
dan pasti ler tenaga tarikannya ala-ala kuat....





gigih tu abang bodylicious tarik tali kuat-kuat..
teman cuma mampu ketawa dari tepi sebab gelihati....





kemain comei-comei staffnurse nih....




dannnn group abang bodylicious kalah...
menang tempat no. 2 sajor...
ok lah tu.kalo menang nombor 4 pon tetapp dapat hadiah.






dah semakin kelammm kaler kulit anak bujang teman nih....
haduiii la...haduii...





suka sangat naik menyonsang papan gelonsor..
ntah hape ke perangainya...






lunch kami....
1 orang = 1 bekas nasi + sebotol mineral water...
semua makan serupa kebuluran.....





sape yang lebih lapar.....op coslah teman !!
CikMat terpaksa makan bersuap sebab dah lapar sangat.






acara lucky draw...
dan semua hadiah di sponsor oleh Tupperware...






abang bodylicious dapat lucky draw hadiah tupperware kaler pink..




kekunonnya nak tunggu until pemenang hamper grand prize di-umumkan...
kot la mana tau nak dapat hamper tu kan...
tup-tup....





.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




errmmm..memang kompemlah tak dapat..
sebab abang bodylicious yang sampaikan hadiah..
simpan ajelah hajat hati nak menang grand prize hamper...






anak sapelah yang dok tumpang enterprem sambil tepuk tangan kat situ...
alahaiiii.....anak omakk..!!






dalam pukul 1.30 tengah hari..
kitaorg dah gerak keluar dari Bukit Merah..
tak sanggup dah rasanya menjemur diri...
boleh mengelupas kulit perot kang.......






haaa...baru tau letih..tido sambil kepit hadiah tu..
takutt sangat umie dia pow hadiah dia...
macamlah ekau menang limaratus ringgit..!!







10 comments

Jul 9, 2012, 3:14:00 PM

Kakak yg sekadar tengok gambar-gambar pun macam ada turut-sama di sana Nini. Happening sungguh. Senyum kakak tak sedar bila baca N3 Nini...

Jul 9, 2012, 3:24:00 PM

aduhai.. selamba aje ninie kutuk abg seluar belang2 yer.. he..he.. comel aje ninie ni.. nampak puas sgt muka cik mat tido.. seronok sgtlah tu jadi pujaan sepanjang hari yer.. ha..ha..

Jul 9, 2012, 3:38:00 PM

Seronoknya dpt mandi manda sambil bersuka ria ☺☺

Jul 9, 2012, 4:55:00 PM

Hadoiyai.. Cikmat dah semakin gelap tpi masih lagi menjadi rebutan..

Jul 9, 2012, 5:04:00 PM

best banget dapat main ayer ye cik mat!

nini - lenkali sapu lah sunblock kat cik mat tu....!

Jul 9, 2012, 7:02:00 PM

Akak rasalah kan, kalau nini masuk mesti lagi meriah hadiah yang dapat. Team pulak dgn abang body ketak2 tu. Tengok seluar je dah tahu orang lain tak boleh challenge. Hehehe.

Jul 9, 2012, 9:31:00 PM

kak nini..asal tak bagi skirt kat husband pakai..baru rock! hehehehe.. jadi swimming suit pompuan lak nanti..ni swimming suit style baru tu..ade extra pants kat luar..hehehe

Jul 9, 2012, 9:36:00 PM

Adoih tengok gambar pun dah tergelak sakan acara tarik tali dalam air tu, kahkahkah!

Jul 10, 2012, 3:32:00 PM

seronoknya family day macam ni...

Jul 10, 2012, 10:03:00 PM

sonoknye.. aku lepas je kawen tempat keje laki aku dah tak de family day.. mmg tak merase le..

Post a Comment