Ahli Kelab Kad !!

Jun 3, 2012

Home » , , » Anak bertuah!

Anak bertuah!




kalo balik kampung..
selalunya memang teman yang in-charge bahagian dapur...
adik pompuan teman pulak in-charge bahagian basuh kain baju...
tapi balik kampung kali nih...
teman serender...btol-btol serender..
letih mengipas bbq rumah opah malam semalam tak abes lagik...
ni pon ada rasa cam nak tercabut ketiak teman ni ha...
jadi,...






 mem chef buat breakfast pagi tadi dengan di"bantu" CikMat...
~ haah..bantulah sangat! ~
dan teman bertugas sebagai story teller tak bertauliah mak aje kat tepi dapur tu.....







abah pulak take over bab basuh kain..sidai kain....
sidai sambil senyum..jangan main-main tau...
siap kibas-kibas kain macam buat roti canai tu...




seronok bila tengok mak & abah makin sihat sejak berpencen nih....







4 comments

Jun 3, 2012, 11:23:00 PM

Buat keja dengan hati yg ceria sebab dapat jumpa anak menantu & cucu, senyum sentiasalah opah & atuk :)

Jun 4, 2012, 10:04:00 AM

ada yg take over tugas buat sementara waktu - hoccay lah tu nokkk!~

Jun 4, 2012, 7:08:00 PM

Ceria jer bantu membantu dalam rumahtangga.. =)

Jun 4, 2012, 7:31:00 PM

Bagusnyaaa abah Nini. Pak ciiikk, saya angkat tabik springgglah. Sidai kain pun kemas je. Sibbaik hari ni anak pakcik yang bertuah ni tak buat kelakar lagi. Kalau tak gelak guling2 lagi saya tapi masih dalam hati je tau. Takut dosa. Hihihi.

Post a Comment