Ahli Kelab Kad !!

Jun 30, 2012

Home » , » Alhamdulillah...

Alhamdulillah...





~ NINI'S HOMEMADE PRODUCT ~




gambar ni teman upload dalam pesbuk hari Isnin pagi..
dengan doa dan harapan...
 adalah yang sudi mencuba produk homemade teman lagik tahun nih....




dah masuk 3 tahun meniaga kerepek bayam nih....




 ni pulak produk baru...baru tahun ni test market..





Alhamdulillah...masuk hari Rabu.....
ni semua order yang dah selamat tiba di tangan customer...








untuk hari nih pulak.....





 order yang dah ready untuk hand collect,delivery by hand...
pos out hari Isnin & extra untuk un-expected customer....




Alhamdulillah......Allah permudahkan urusan ni...
lebih seronok lagik sebab rakan kongsi teman cuma sebelah rumah ajer...
keje jadi lebih mudah & best!!
tapi macam biasalah....walaupon homemade...
kitaorg pon keje ikut time opis jugak....
Isnin - Jumaat : 9pg - 6ptg
Sabtu,Ahad & cuti umum : kedai tutup!!



hahahahahaha....kene buat macam nih..
kalo tak kang..big boss kitaorg bekukan "lesen meniaga" ...
tu baru betul padan muka....!



untuk info lebih banyak...klik gambar popia horlicks kat sidebar keh..


19 comments

Jun 29, 2012, 4:11:00 PM

awalnya diorang order..kalau aku ni dah licin x sempat posa la nampaknya...

Jun 29, 2012, 4:40:00 PM

@O'gosh diaorg mmg nak makan utk menyambut pose daa....testing rasa
dari sekarang

Jun 29, 2012, 5:02:00 PM

kang bos lak yg tak terurus yer...hehe

Jun 29, 2012, 5:26:00 PM

Sekarang ni la time nak mengorder kuih haya sebab belum puasa lagi, boleh rasa sampel, kehkehkeh..

Jun 29, 2012, 5:42:00 PM

tu order untuk sambut puasa tu.. ;)

anyway.. moga bertambah rezeki lagi untuk tahun ni.. ;)

Jun 29, 2012, 6:10:00 PM

wah bagus nie leh kumpul wit raya :)

Jun 29, 2012, 7:03:00 PM

Nini, dulu masa akak gi kundasang ,sabah, ada jugak jual kerepek bayam ni. Kemain berjimat akak makan sebab dtg dari jauh. Rupanya nini dah mula menjual sejak tiga tahun dulu, ya. Alhamdulillah dpt jugak akak mmbeli lagi.

Jun 29, 2012, 10:59:00 PM

kak nini..nak order horlick nestum satu! seyes ni.. nanti email nani account number n harga+courier.. hehe
ni email nani.. nur_hani10@yahoo.com

Jun 30, 2012, 3:03:00 PM

sy dulubuat kuih juga..tp bila dh mula mnjahit..mmg lgsung x buat kuih wlaupun ada yg btny..tak sempat

Jul 2, 2012, 1:51:00 PM

Oh... big boss bukan tak bagi tapi dia bagi cuti tak mahu kerja kuat sangat bimbang dobot/CikMat tak terurus...

Jul 2, 2012, 3:53:00 PM

wah.. nini the usahawan.. bagusnya.. dan rajinyaaaa... kagum akak..

Jul 3, 2012, 1:47:00 PM

wahhhhhhhhhh!~ nampak sedap that popia...

Jul 3, 2012, 2:59:00 PM

sedap nye popia tu.. nyum nyum

Jul 3, 2012, 3:15:00 PM

berniaga!bagus nyer :)

Jul 3, 2012, 4:21:00 PM

kerepek bayam..sedap tu...:)

Jul 4, 2012, 9:01:00 AM

wahhh aku kagum ngan ko nini ....

Jul 6, 2012, 10:51:00 AM

wah!!! alhamdulillah..rezeki dari Allah... :)

Jul 7, 2012, 7:47:00 PM

emmm..sedapnye..

Jul 12, 2012, 9:13:00 PM

Bestnya kalau leh order huhu

Post a Comment