Ahli Kelab Kad !!

Jun 15, 2012

Home » , , » Tolong LIKE plsss....

Tolong LIKE plsss....



~ ENTRY MELEKAT SEHINGGA DITURUNKAN ~





sempena boypren gagah perkasa teman dah pencen buat kali kedua..
hati berhajat nak hadiahkan dia something.....
terpandang pulak ada contest sempena Father's Day kat pesbuk....
terusss gagahkan jari klik-klik keyboard nak masuk contest nih....
dan haruslah gambar paling "mahal" ni masuk bertanding....





spesel untuk abah yang selalu baca blog teman diam-diam....


" LUCKY Me.....
My no.1 boyfriend...My bff...My SUGARDAD..
My spotlight....My EVERYTHING!! (",)

Abah....
we might far away from each other..but..
YOU always in my HEART



oleh itu,..dengan rasa rendah diri..
teman nak mohon kengkawan sekelian tolong LIKE gambar ni..
contest ni berlansung sehingga 30 JUNE 2012..
mintak share & panjang2kan ye pada teman-teman yang lain.....


ini link gambarnya..







boleh klik link kat atas tu dan dengan rela hati LIKE gambar tersebut..



jasa..baik budi.....keluhuran hati & tanda LIKE anda semua 
teman dahului dengan ucapan terima kasih dari hati yang sebak,terharu & tulus ikhlas...
~ sob..sob..takboleh tulis banyak2..nak hujan dah nih ~


terima kasih semua







10 comments

Jun 14, 2012, 5:16:00 PM

done... & good luck my fren!

Jun 14, 2012, 5:36:00 PM

Tetiba akak rindu kat arwah abah akak. Meleleh airmata. Bertuah Nini dapat lagi peluk abah.
Akak nak like tapi akak tak de akaun fesbuk. Nanti akak cakap ngan anak2 akak ya suruh dia tekan like.

Jun 14, 2012, 11:08:00 PM

Dengan ikhlas hatinya sangat suka gambaq tuuu! Best of luck Nini!

Jun 18, 2012, 4:02:00 PM

dah like sudah...:)

gud luck yer....:)

Jun 20, 2012, 8:57:00 AM

Nini, balik rumah balik kang akak like...dgn hati yg jujur dan ikhlad, terpesona akak sebak dada teringatkan arwah ayah akak...semuga Nini & Abah Nini sentiasa bahagia sebagai Yong & Abah

Jun 20, 2012, 9:06:00 AM

semoga berjaya.. dah like dah.

Jun 20, 2012, 11:55:00 AM

Akak dah like minggu lopeh tapi pakai fesbuk Arif. Nak tinggal komen, dia tak bagi. Sebab takut kawan dia nampak akak pakai fesbuk dia. Hahaha.

Jun 21, 2012, 12:15:00 PM

gud luck nini!
so sweeeeet picca tu..
rindunyer kat arwah ayah saya!

Jun 22, 2012, 10:55:00 AM

OK kakak kempen pada anak kakak suruh kawan-kawan dia like gambar ini.

Good luck Nini...

Jun 22, 2012, 2:49:00 PM

hehe....saya dah like....moga menang....

Post a Comment