Ahli Kelab Kad !!

Jun 27, 2012

Home » » Mee Ketam lembut superb!!

Mee Ketam lembut superb!!




 sila perhatikan muka akak tu..
kemain ceria lagik dia..
mentang-mentangla big boss suruh gantung periuk!..
hahahahahahahah.....




 cik asbenn tengah story pasal kejayaan dia menjala.....
bla..bla..bla...bla...




lokasi yang kami tuju...










besttt bangat!!....
asal bila lalu aje bot-bot kat tepi restoran terapung nih...
kompem restoran tu bergoyang-goyang...giler best!!
takde la bergoyang teruk sangat macam kene ribut tapi konsider goyang jugakla...
kalo sesapa yang tak tahan tu...
kompem muntah!.....





 CikMat dan menu feberetnya...
nasi goreng pataya....




 tapi masih sempattt membedal mee sup umie dia punya....
sabo ajelah dengan budak sorang nih...





 mee ketam pilihan big boss......
serius...ohsem!
make sure letak tisu kat tepi ye...
untuk lap peluh sebab pedas..









 awek-aweks...
 staff-staff  cik asbenn yang sesama join.....



kalo lalu Taiping...korang singgahla kat sini..
perjalanan dari Taiping ke Kuala Gula lebih kurang sejam....
jauh sikit la tapi berbaloi!





15 comments

Jun 27, 2012, 1:31:00 PM

wahh...laparnya saya dibuatnya..

Jun 27, 2012, 1:34:00 PM

Gambar no. dua tu mcm scene dalam dramalah. Sgt real. Tang celah mana letak kamera tu? Muskil akak sbb yg tukang amik gambar tu mmg sah berbakat. Hihihi. Tapi mee ketam tu nampak sungguh sedap sampai menelan airliur akk. Awat nini tak order jugak satu?

Jun 27, 2012, 1:54:00 PM

iols penah gi kuala gula ni
tu chalet kuala gula sanctuary ke nokkk???

Jun 27, 2012, 2:07:00 PM

bila nak G teping ni...mmmm...dah lama tak jejak kaki kat sana....rasa bila jejak...mcm masuk dunia lain jee

Jun 27, 2012, 2:15:00 PM

salam..
bila sbut ketam lmbut je, trus trfikir kuala gula.. then bla msuk blog ni, cnfirm la kuala gula..
sbb prnh pergi sni..
femes tmpt ni kat area LMS kan..

Jun 27, 2012, 2:27:00 PM

@nur anis jom kita mkn mee ketam!

Jun 27, 2012, 2:28:00 PM

@Aidah Othman kamera tu buh kat hujung tingkap.pehtu buat2 cam ada paparazzi amik..hahaha...perasan!

nini mmg nk order kak tapi kesian kat cikmat.dia suka mkn mee..tu yg order mee sup sbb nk kasik dia tumpang mkn.

Jun 27, 2012, 2:28:00 PM

@miloais milo btol sgt dah tu kak..seploh markah!!

Jun 27, 2012, 2:29:00 PM

@syawalsimpsons op coz la dunia lain..dunia jauh dari jemmed & mewah mkn! :D

Jun 27, 2012, 2:29:00 PM

@AL AZRUL btol3x...bila nk dtg lagik? :)

Jun 27, 2012, 3:02:00 PM

JS Muara kat Kuala Gula ni memang best! Hari tu pegi kitorang order ketam lembut goreng tepung...fuhh...teringat-ingat sampai kini. tempat cantik..tapi panas sikit kan..

Jun 27, 2012, 4:51:00 PM

wahhhh ketam lembut ... cam besh je ....

Jun 27, 2012, 7:55:00 PM

wah suasana mkn kat tpt tuh best la...terapung lagi...best2...

Jun 27, 2012, 9:46:00 PM

Betoi kata kak Aidah, suka tengok gambaq no.2 tu, betoi2 macam ada paparazzi yg snap, kahkah! Terer tuh!

CikMat habes ka makan nasik goreng dia yg banyak tu?

Jun 28, 2012, 1:20:00 AM

terliur tgk mee ketam tu... haduhai...

Post a Comment