Ahli Kelab Kad !!

Jun 1, 2012

Home » » Saya & TheFaceShop

Saya & TheFaceShop




produk : The Face Shop
from Korea katanya...



rm51
130mL


rm49
50ml





Pore Minimizer Controlling Cream..
yang botol tinggi tu untuk cream siang...
yang 4 segi kotak tu pulak cream malam..
ada jugak toner & clay mask untuk product macam nih..
tapi teman takde beli pun..
produk ni bekasnya bukan plastik sebaliknya kaca...




selama 6 bulan memakainya....
inilah hasil yang teman dapat...
sila tarik napas panjang2 sebelum terperanjat dengan gambar ekslusif ini...




.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.





 muka bersih lepas solat subuh pagi tadik...
sila abaikanlah pemandangan bekas gunung berapi pelentong tu yer..
dah tak boleh nak buek apo dah....





bekas jerawat batu & lubang2 makin mengecil...
seronok sangat dah rasanya...
tak putih pon takpe janji lubang2 tu tutup & gone!!!



1st sekali beli Disember 2011...
kelmarin baru teman repeat beli cream malam..
cream siang ada 3/4  botol lagik...
pada teman,..haraganya berbaloi...
dan hatipun gumbira.....




.





3 comments

Jun 1, 2012, 4:02:00 PM

ohhh... itu produk nya...
thanks!

Jun 2, 2012, 10:45:00 AM

beli kat mana yer produk ni?

Jun 2, 2012, 8:52:00 PM

Blackheads pun boleh kasi buang ka Nini dgn cream tu? Akak tengok bersih ja. Akak ni sekarang pakai olay je. Tak laratlah dik nak sental lagi muka akak ni. Dah banyak kedut pun. Hehehe.

Post a Comment