Ahli Kelab Kad !!

Jun 6, 2012

Home » » Berjangkit...

Berjangkit...





kalo semalam teman buat perangai pemalas lepat...
arini ada pulak yang lain dok sambung penyakit pemalas lepat tu....
nampak sangat kuat penangan virus berjangkit penyakit nih...





.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.











I know la kat luar tu hujan lebat...
memang sedap sangat kalo bergolek santai atas tilam....
sumeorang nak tarik selimut...
tapi...ni over namanya sampai berkelubung macam nih....
pegi tolong sapu sampah kejap makcik...
jangan jadi pemalas lipass sangat..






18 comments

Jun 6, 2012, 4:16:00 PM

amboi syok la dio dapat tidur tempat selesa mcm tu yer...siap berselimut...terbaik...haha

Jun 6, 2012, 4:19:00 PM

Amboi.. Sedapnya tdo.. Siap bercomforter lagi.. Kalah mak nih.. Tak boleh jadi tak boleh jadi.. Jelllessss.. Hehehe..

Jun 6, 2012, 4:24:00 PM

Kena tindih kusyen pun dia bua dono ye Nini... mesti kenyang tu..

Jun 6, 2012, 4:31:00 PM

ko x baik dengki ngan dia...bior le..

Jun 6, 2012, 4:37:00 PM

amboi3, syoknye die tidoq..hehe

Jun 6, 2012, 4:39:00 PM

MOKCIK DOBOT MAU REHATKAN MINDA GITU...

Jun 6, 2012, 4:47:00 PM

@Papa Mifz ni namanya pemalas lipas!

Jun 6, 2012, 4:48:00 PM

@Misz Mieza jangan kata ekau...den pon jeles dibueknyo

Jun 6, 2012, 4:48:00 PM

@Kakzakie tu bukan kusyen kak..comferter

Jun 6, 2012, 4:48:00 PM

@O'gosh kemain syg ko dgn dia kan!!!

Jun 6, 2012, 4:49:00 PM

@siti_naqiah tu la...mcm la dia buat keje berat

Jun 6, 2012, 4:49:00 PM

@syawalsimpsons takde maknanya!

Jun 6, 2012, 4:52:00 PM

nini, dobot ni dah lebih2 ni, makan tanggung, berak cangkung, tidur melengkung...cute dia...

Jun 6, 2012, 4:54:00 PM

lenanya makcik tu tido...
jeles iosl tengok - sebab iols kat opis!

Jun 6, 2012, 5:30:00 PM

Sejak akhir2 ni makcik selalu tak de mood. Ni mesti kes atuk tak jadi melepak kat gopeng kan. (perasan orang tua ni) Hahaha.
Lenkalilah dating ya, makcik.

Jun 6, 2012, 7:12:00 PM

syok nya makcik tu tido...memang melampau...ce kejut dia bangun....hehe

Jun 6, 2012, 8:20:00 PM

comel je kan.. ;)
anak2 ai pulak merengek nak bela kucing tapi sape pulak nak uruskan.. maka kena tunggu anak2 besar sikit baru boleh.. ;)

Jun 6, 2012, 8:23:00 PM

Mentang2lah bakal besan, sama ja dengan kak Aidah suka guna frasa pemalas lipas, kihkih!

Dobot sangat comel walaupun pemalas lipas, okeh! :D

Post a Comment