Ahli Kelab Kad !!

Jun 15, 2012

Home » , » Hari Bertemu Waris

Hari Bertemu Waris





penyerahan kad laporan prestasi pelajar...

kemain advance bebudak tadika sekarang...
baru umur 4 tahun dah mak bapak kene pegi sekolah untuk sain report kad! 



time teman tadika dulu..
umur 6 tahun....tahun 89'...
takde kene bawak mak bapak pegi sekolah...
sain report card bagai...
hari-hari pegi tadika samada opah @ atok yang hantar...
time balik pulak kang..
pepandai la berkejaran dengan kawan-kawan balik rumah opah ikut jalan belakang...
takde pulak gheti nak merayap pegi CyberCafe ker..Jusco ker...
baikle balik rumah makan nasi lagik best!



tau-tau bila sampai hujung tahun..
cikgu bagi kertas sekeping.....




sijil tamat sekolah teman...
keliling sijil nih dah semakin rapuh dimamah usia...
tulisan jawi tu...nama lagik masuk tadika islam.....
eh,..korang boleh baca tak?..ahaks!!




bila masuk sekolah rendah....
baruler dapat berkenalan dengan si dia nih.....



report card time teman sekolah rendah....
hahahahahha....sumer nih masih elok tersimpan tau!



kita tunggu ajelah apa kata cikgu kang...
ntah berapa lah markah periksa CikMat...
dengar-dengar cerita ada 5 subjek semuanya.....
huisshh...baru umur 4 tahun tapi udah 5 subjek!





11 comments

Jun 15, 2012, 8:30:00 AM

Dulu lain Nini. Sekarang mana-mana tak kira tadika/sek rendah/menengah semua dah ada hari terbuka utk ibu-bapa ambil report card.

Nak juga tahu CikMat punya macam mana?

Jun 15, 2012, 8:31:00 AM

samo la ngan dunia kiter kat sini...bebudak sekarang ni advance ni..kikikikiki...

Jun 15, 2012, 8:53:00 AM

bagus dah sistem pendidikan skrg nie :)

Jun 15, 2012, 9:08:00 AM

@Kakzakie dpt result kang Nini hupdate :)

Jun 15, 2012, 9:08:00 AM

@syawalsimpsons itule pasal..maju sesangat..riso tak terkejar

Jun 15, 2012, 9:08:00 AM

@adyna bgs mmg bgs kak tp terlampau advance!

Jun 15, 2012, 10:40:00 AM

wahhh masih simpan... aku semua dah tak de ...

ari tu ade juga taska fahim bg report kad.... huhu markah ok attitude je fail ...anak ai pendiam ...huhu ye ke ...

Jun 15, 2012, 10:42:00 AM

ohhh... cikmat baru 4 tahun....
tadika zaman sekarang memang dah advance nokk....

Jun 15, 2012, 11:05:00 AM

good luck cikmat. wah baguslah simpan, esok bila cik mat besar, dia boleh tgk :)

Jun 15, 2012, 3:41:00 PM

Saspen ke Nini? Akak dah tak saspen lagi dah. Dah baca sebelum ni post baru yang CikMat dapat 4 flat tu. Hehehe.

Jun 20, 2012, 9:17:00 AM

Saya komen dari masa depan.. CikMat berjaya dengan cemerlang. syukur. lol.

Post a Comment