Ahli Kelab Kad !!

Jun 5, 2012

Home » , » Multi-purpose!

Multi-purpose!




minggu lepas ada sesi bbQ di villa opah & atok..
teman masih lagik dalam proses mengarang ceritera untuk event tu.....
baru preview sekeping gambar aje utk blog family....
kalo dah namanya bbQ....op cos lah banyak asap..
dan teman telah me"multi-purpose"kan kegunaan tudung teman...










sebagai penapis asap yang masuk lubang hidung....
hahahahahaha......




tak usah pertikaikanlah gaya selekeh tu....
daku adalah diri daku seadanya....
sepupu-sepapat sekalian..
amacam,..sedap tak kambing panggang teman?....
sehingga menjilat jari kan......






teman & sepupu yang paling rapat...
model ubat gigi,..geng bingkai spek mata old school,..geng bergila-gila..
geng Korea fever....geng gosippp....
cuma....beliau masih single!








8 comments

Jun 5, 2012, 12:09:00 PM

berasap-asap pun nini dah masak laju jer makan.. sedap nyer bbq nie

Jun 5, 2012, 12:27:00 PM

perghhh..bbq kambing tu..sodap2..

Jun 5, 2012, 12:38:00 PM

nampak tang BBQ jer...heheh sbb lapa ni...

Jun 5, 2012, 1:04:00 PM

Wallamak, bestnya bbq kambing. Akak paling tak suka mandi asap bila aktiviti masak reramai ni. Terutamanya kalau hari tengok anak bulan syawal tu. Dahlah puasa kan. Tapi nak buat camno, dah keje akak. Hadap jeeelah.

Jun 5, 2012, 1:37:00 PM

bbq..sedapnya...

Jun 5, 2012, 2:17:00 PM

Nini, lapar akak kat sini. Nak order kerepek bayam 3 bekas, emailkan berapa harga termasuk harga pos sekali, lupa nak order dulu, wardah dah tanya. Tqvm nini

Jun 5, 2012, 2:51:00 PM

Itu dia penangan bbq Nini... mesti semua makan tak toleh lain. Siapa yg buat perencah memerap Nini juga ke?

Memang macam kembar tapi spek dan gigi je... lainnya tak sama

Jun 5, 2012, 3:06:00 PM

yg asap tu lah bestnya bila ber bbq...
tak mo asap - panggang dalam oven
tapi kurang kick lah!

Post a Comment