Ahli Kelab Kad !!

Jun 14, 2012

Home » » Janganlah sesat!!

Janganlah sesat!!








nampak memang macam dekat....
tapi yang dekat tu tunjuk dalam map lah...
zahirnya....gulp! * tangan.didada.mata.keatas*
fuhh...fuh...fuh....amin!
janganlah sesat...tak sanggup!!!




~ nilah dianya..badan dah terlampau manja duduk Taiping jarang jemmed! ~






9 comments

Jun 14, 2012, 3:13:00 PM

adoi..insyallah tak sesah...mmm..

Jun 14, 2012, 3:17:00 PM

Bila peristiwa ni, dik? Wiken ni ke? Berapa hari? Banyak tanya pulak akak nih. Rasa hati naklah jumpa Nini. Padahal kena balik kampung sebab lama dah tak tidur celah ketiak mak. Hihihi.

Jun 14, 2012, 3:19:00 PM

@syawalsimpsons harapnya cenggitu le

Jun 14, 2012, 3:20:00 PM

@Aidah wiken nih kak..boypren ada kursus kat subang.dia angkut gepren dgn anak dia skali.dia g kursus..yg lain pegi meronda.ramai tourist guide yg dh offer diri nak dtg jadi pengiring.hahahahaha

Jun 14, 2012, 3:27:00 PM

Ala Nini ni...cakaplah awal2 nak datang, boleh gak jumpa kat hotel. Time wiken akak ada brainstorming kat Langkawi baru nak buat n3. kalau dah ada gak alasan nak ngulor...Boss kalau baca jgn marak ekkk

Jun 14, 2012, 4:06:00 PM

guna gps lah nokkk....
insyaallah tak sesat...

selamat berjimbaria di KL!

Jun 14, 2012, 4:13:00 PM

Tumpang enjoy Nini dan CikMat sementara en abang kursus ye.. Lagi-lagi ramai yg nak bertemu Nini tu syoklah langkah makin panjang..

Jun 14, 2012, 4:38:00 PM

guna papago tak kan sesat punyer

Jun 14, 2012, 4:56:00 PM

wow leh g ikea nie :)

Post a Comment