Ahli Kelab Kad !!

Jun 19, 2012

Home » , » Impressed!!

Impressed!!





melayan gelagat CikMat yang 1st time menjejakkan kaki ke KLCC...
penat?..toksah cakap......
lagik pulak sesi jelajah ni tanpa cik asbenn join sekali..
rasanya seharian menemani CikMat menjelajah KLCC....
lemak tepu teman cair 2 kilo..!!



entry panjang kene hold dulu ye...
dalam proses kutip gambar kat pesbuk..
stendetla...pelancong datang KLCC tak bawak kamera..
mujur 3 org tourist guide teman pakai henpone canggih...
terpaksa la menumpang "kasih" henpone diaorg...
kihkihkih.....



12 comments

Jun 19, 2012, 11:13:00 AM

mmmm....mak jemah pon dah lama x jejak kaki kat klcc ni

Jun 19, 2012, 11:30:00 AM

CikMat nak betul-betul perhati bukan penat...

Jun 19, 2012, 11:43:00 AM

ke KLCC kome ye.. =D

Jun 19, 2012, 11:53:00 AM

Amboii...Cik Mat enjoy ye...tak ingat dobot ke? cutelah c.mat..

Jun 19, 2012, 12:02:00 PM

Tawaf KLCC 2 round, mmg byk LDL terbako! :-)

Jun 19, 2012, 12:11:00 PM

akak pun klu pi klcc gitulah jugak.. he..he.. impresses..

Jun 19, 2012, 12:33:00 PM

cikmat tu ngah skodeng ape ek... hahaha

Jun 19, 2012, 2:21:00 PM

Kat taman luar tu tawaf sekali tak? Kalau tawaf sampai playground dan kolam mandi tu, dijamin turun lagi 2kg. Bertambah2 slimlah Nini nanti. Akak nampak gambar ni, rasa sedih sebab tak dapat jumpa Nini. Kalaulah masa tu akak ada di KL, mmg akak pergi jugak ke KLCC tu.

Jun 19, 2012, 3:17:00 PM

best tak ronda2 kat KLCC???

Jun 19, 2012, 5:23:00 PM

Comel la gaya CikMat, kihkih!

Jun 19, 2012, 7:57:00 PM

KLCC ni pegi bape kali pun x abis tawaf...lotih den!

Jun 20, 2012, 9:11:00 AM

Lawat je laman facebook tourist guide tu, pasti ada puunya lah. lol.

Post a Comment