Ahli Kelab Kad !!

Jun 4, 2012

Home » » Wajah ekslusif..

Wajah ekslusif..





 makanan wajib makcik diva kita selain dari frieskies....
cuba korang tengok muka kucing tu..
seakan-akan rupa makcik diva kan...
cuma lain kaler ajer..






makcik diva berposing...
kalo submit borang mintak jadikan makcik diva wajah ekslusif frieskies...
agak-agak lulus tak?..




13 comments

Jun 4, 2012, 1:07:00 PM

same.. nini, dalam the star ade page boleh hantar gambar kucing, kalau menang dapat hadiah hehe

Jun 4, 2012, 1:09:00 PM

hehehe lawak baca statmen si dobot tuu...

Jun 4, 2012, 1:41:00 PM

yep - kaler aje lain...
muka tetap garang !
hak hak hak

Jun 4, 2012, 3:05:00 PM

kalau lulus tu, glamor la cik dive ni..hihi

Jun 4, 2012, 3:17:00 PM

hahaha Nini, always byk idea...gelak akak baca n3 ni. Dobot sure lulus..akak doakan pastu suruh dobot belanja kucing lain lak...

Jun 4, 2012, 3:52:00 PM

makan nie buat bulu dia makin kembang..akak suka tgk kucing tapi akak takut kucing hehehe

Jun 4, 2012, 3:59:00 PM

memang ada bakat dobot :)

Jun 4, 2012, 4:16:00 PM

Lulus! Comey tu.. Mesti lulus punyer..! =)

Jun 4, 2012, 4:42:00 PM

Kalau jadi duta friskies mestilah dapat free. Untung tu...

Jun 4, 2012, 5:43:00 PM

comelnya MD... eh cubalah mana tahu layak...

Jun 4, 2012, 7:28:00 PM

Milo dah lama anta borang. Dari muda belia badan ketak2 sampailah dah jadi atuk...tak sangkut pun. Frust..badan pun dah menggelebeh sana sini. Kihkihkih.

Jun 4, 2012, 9:45:00 PM

Camana nak lulus Dobot, ko posing tunjuk bont*t kat dema tu. Cer posing depan2 sambil buat muka manja siket, konpem lulus!

Jun 5, 2012, 12:37:00 PM

lulus punya..!

Post a Comment