Ahli Kelab Kad !!

Jun 11, 2012

Home » » Learning App Tablet

Learning App Tablet




masihkah dikau hengat dengan entry INI ?...



setelah menimbang baik buruknya...
sebelum tu tengok dulu duit syiling dalam tabung cukup atau tidak...
memandangkan CikMat dah boleh pegi sekolah dengan baik..
kurang dah sesi drama..kadang2 ajer..
akhirnya teman order jugak untuk CikMat..
teman order end of January...
early May baru sampai benda nih....
tu pon jenuh nak tunggu pelepasan dari Kastam...
tenkiu pada CikLuna yang susah payah dok jawab setiap kali teman sms dia...




excited!!
balik sekolah tengok umie ada hadiah untuk dia...



sesi inspection bersama pegawai kastam rumah teman....




charger untuk cas i-pad...



dan inilah i-pad dia...
cuma ada 2 pilihan warna..hijau putih & pink putih...
teman amik kaler hijau-putih...
tak boleh bayangkan cmne CikMat pakai i-pad kaler pink putih...



amboooiii...
kemain lama sangat pegawai ni buat inspection....




sabar CikMat..sabar....




ni over bang....
anak saya dah melalak - lalak tu....
janganlah abang tambahkan keserabutan telinga saya nih!!!
cepatlah!!!!



at last...i-pad bertukar tangan...
barulah tangisan dalam kedendaman berhenti...
lega!!









tersenyum riang....



untuk i-pad nih..
ada sd card yang boleh kita beli untuk upgrade e-books & koleksi games...
tapi sd card tu tak datang sekali ye dalam pakej nih..kene beli asing...
harga sd card bergantung pada application yang disediakan....




total harga i-pad termasuk kos pos rm191...
berbaloi rasanya...
sekian testimoni pembeli..
testomoni pengguna?..itu kene tanya CikMat!



.




11 comments

Jun 11, 2012, 2:39:00 PM

lepas ni khusyuk la cik mat menelaah pasni yee...

Jun 11, 2012, 2:55:00 PM

pegawai kastam nak menyibuk barang cik mat ler tu, ahahaha

Jun 11, 2012, 2:57:00 PM

Sangat berbaloi2 harganya. Lebih nilai utk wang anda, semestinya. Ini stetmen org menempel nak wat iklan jugak. Hehehe.

Jun 11, 2012, 2:58:00 PM

wahh ok la gitu ... games pun bercorak learning .. fahim ni main hp android main games je ... learning non ado

Jun 11, 2012, 2:58:00 PM

wah.. ni khas utk anak2 main game jer ke.... beli kat mana?

Jun 11, 2012, 3:20:00 PM

Untung Cik Mat, dah ada ipad sendiri
Cik Mat ni sebaya nafisah anak makchaq, tapi nafisah belum sekolah lagi..

Jun 11, 2012, 4:11:00 PM

Sungguh serius & teliti sekali pegawai kastam tu menjalankan tugasnya sampai keriau anak dibuatnya, kehkehkeh!

Yeh yeh CikMat dah ada i-pad comel!

Jun 11, 2012, 4:59:00 PM

yang aku beli lain sikit..yang tu aku x prasan..murah je yang aku beli...x sampai2 gak lagi..uhuk!

Jun 11, 2012, 5:24:00 PM

Menarik je nampaknya tu.. NAsib belum ada anak.. Klu tak, mau jugak MM belikan untuk anak.. Nak belikan untuk anak buah ramai sangat.. Beli untuk yang ni kang, yang sorang lagi jeles.. Nak beli utk semua, bankrupt ler den.. Huhuhu.. Tunggu anak sendiri jelah nampaknya.. =)

Jun 12, 2012, 10:04:00 AM

cam best jek...bukan budak2 jek silap2 kitapun terleka sama hahaha

Jun 12, 2012, 10:23:00 AM

alamak.. auntie pun geram nak godek2 benda tu cik mat.. he..he..

Post a Comment