Ahli Kelab Kad !!

Jun 1, 2012

Home » » No.1

No.1







biar orang lain pakai eee pad... eleh! (^ ~) 
biar orang lain update blog,pesbuk,twitter dari belackberry..i-phong..
samseng gelaxy ataupon biri-biri...
pc gabaks tetap dihati....
walaupon kamu gabaks..ikut suka hati kamu aje nak hang kejap..re-boot sendiri...
kekadang skrin jadi lampu lip-lap...maklumla,umur kamu pon dah banyak..
tapi banyak jasa & bakti kamu pada teman...
teraaaanng mata teman yang tak berapa rabun sangat nih bila view fb,blog guna kamu....
harapnya panjang la ye usia kamu untuk terus berkhidmat untuk teman..
sebab..
teman blom bercadang nak tukar pc baru lagik...
bos kata takde dalam belanjawan dia untuk tahun nih...
~ eleh...! hahahahha ~









11 comments

Jun 1, 2012, 3:10:00 PM

enty ko ni mengingatkan aku pada diri aku sendiri..hehehhe...

Jun 1, 2012, 3:44:00 PM

Kalau Nini nak tahu kakak lebih suka guna pc dari laptop dan yg skrin kecik-kecik...

psst... en doktor kena slot-in satu benda nampaknya year end budget tahun ini.

Jun 1, 2012, 4:03:00 PM

sama lah... masih guna juga guna pc....

Jun 1, 2012, 4:31:00 PM

GK pun ada juga pc yang dah berusia 7 tahun huhuhu guna duit PTPTN..

Jun 1, 2012, 4:35:00 PM

ni entry minta beli baru ni ..hehehe

Jun 1, 2012, 4:36:00 PM

Betoi la Nini. Akak walaupun ada lepetop & geleksi es tu, bila nak update blog & lain2 ektiviti online ku balik carik desktop bagak ku jua, baru pueh :D

Jun 1, 2012, 4:39:00 PM

betol tu!! tablet ke, biri2 ke, saya jenis ortodox..suka skrin besar2..hahahaha..puas membaca & menulis..takyah terlalu berhati2 masa menaip takut rosak skrin..boleh hentam aja keybod sekuat hati! ahaha

Jun 1, 2012, 8:49:00 PM

pc gedabak tetap di hati. ada masanya memang online dari pc je...senang...

Jun 2, 2012, 10:11:00 AM

ala guna tab pun bkn senang oooii... guna benda gabak2 jugak besh... hehe

Jun 3, 2012, 10:01:00 AM

Hehehe akak sokong

Jun 4, 2012, 10:36:00 AM

Setuju

Saya pun lagi suka desktop yang gadang tu dari guna laptop atau ipad atau any gadjet yg cinonet cinonet tu. Sakit mata dan sempit pemandangan kat skrin yg tecik tu

Post a Comment