Ahli Kelab Kad !!

May 25, 2011

Home » , » Art is his patient...

Art is his patient...

Ingat lagik pasal entry nih?...
haaa....
ni kisah sambungan dia..


masih lagik dalam mood "mendecorate" buah...
kali nih guna buah tembikai pulak...





Cik Mat nak ayah lukih gambo apa?...gambar Dibo??


memula kita kene ukur kepala Dibo tu dulu...

dah puas melayan kerenah Cik Mat..
bila Cik Mat dah tido..
barulah cik asbenn boleh mendecorate dengan tenang...






kalo tengok dari dekat...
memang xcantik lansung!!
hahahahaha...
gile kejam statement nih




hasilnya??..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





bagi orang yang lansung takde pengalaman...
takat belajar dalam youtube ajer...
teman kasik markah penuh!!
berseninye la tangan cik asbenn teman nih...






10 comments

May 25, 2011, 2:11:00 PM

mmg tererr..hoohohhooh..tahniah..pasni nak belaja gak la

May 25, 2011, 2:23:00 PM

wahhh
sangat kreatif
bestnyer

May 25, 2011, 2:35:00 PM

nape kosi blkg tu berbungkus? baru beli kah? hehe..

kretip cik abe nini..kire ade seni jugak dia..
cer nini yg buat,rupe apekah agaknye kan...ermmmm

May 25, 2011, 3:49:00 PM

kihkih..cik mat pun nak wat.pandai cik asbenn akak..berseni tangannye

May 25, 2011, 4:00:00 PM

HEHEH KALAU AKAK BAGI MARKAH PENUH GAK..NAMA PUN XDER PENGALAMAN NI KIRA TEROR LER NIE..HEHEHE NINI BUKU AKAK POS PTG SO.LUSA BARU DAPAT TQ SHOPPING KAT KEDAI BUKU HARGA PATUT :)

May 25, 2011, 4:33:00 PM

eh cantik... bole kan nanti hias2 buah time wedding your sis... thumbs up! berbakat!

May 25, 2011, 4:35:00 PM

pandainyerr doketor nie... jgn di bedah nyer perut patient sebegitu rupe dah ler..hehehe

May 25, 2011, 6:35:00 PM

agak2 bape lame betahan corak2 tu?? geram la.. rase nak ngap je.. hehhehe..

May 25, 2011, 8:51:00 PM

kak eya : kalo nini yg buat..mmg hancus!


pn nina : dia ajer tangan berseni..kak nini mmg failed..


kak dyna : macih kak....macih..macih..

May 25, 2011, 8:52:00 PM

Rrb : my mom dah buat cadangan dah.. :)

wallaa : kalo dia buat perot pesakit cam tu...kak nini sekeh2 dia!!


eda : kalo simpan peti ais..2-3 hari tahan weh...aku dah try

Post a Comment