Ahli Kelab Kad !!

May 10, 2011

Home » » Giveaway by Lulu-Pages and Dyahaha's Little Cottage

Giveaway by Lulu-Pages and Dyahaha's Little Cottage



wahai "teman tapi mesra"...( Lulu )
mohon maaf sangat sebab terlepas tren 1st untuk join GA nih...
apepun...
teman xmo jugak ketinggalan keretapi pertengahan untuk join!!!


tahniha buat Lulu & Dyahaha kerana dah berjaya buat GA gabungan...
lenkali kita buat GA gabungan bertiga plak tau...


Kalo dapat hadiah 1 set contact lens hazel kaler tu pon cun dah tu...
tahun terakhir teman pakai contact lens maybe taun 2005..
lepas tu "bersara" terus dari pakai contact lens...
tetiba gatai plak mata ni nak bertukar kaler....
hahahahahah


ok...
teman tag :





2 comments

May 10, 2011, 4:26:00 PM

hahaha.... ko tukar je la pakai mata dobot.

May 10, 2011, 4:51:00 PM

makbed : dia xmo tukar mata dgn aku..aku pujuk dah dia...

Post a Comment